Bemötande


Yummy yummy! Äntligen ska jag också få smaka!


Vilken skillnad det var på läkarmottagningen jag var på idag - Aleris - jämfört med när jag var hos den där tanten på vårdcentralen i söndags. Det kostade mig visserligen lite mer denna gång; men i utbyte blev jag i alla fall tagen på allvar och undersökt ordentligt. Jag hade som tur var ingen bihåleinflammation, ingen vätska i bihålorna. Jag har en förkylning som hängt sig kvar, men baksidan av det hela är att jag troligtvis har fått migrän. JAG VILL INTE HA MIGRÄN! Mitt nästa problem är mina tänder och mina käkar. Jag gnisslar, eller biter, både dag och natt. När jag är stressad biter jag ihop käkarna, och jag kommer ofta på mig själv när jag ska sova med att jag ligger och spänner mina käkar. Det är alltså käkarna som är boven i dramat, inte öronen eller nacken. Käkarna gör att jag får sus i öronen, att jag får ont i nacken för att jag då spänner kinder och käkar så otroligt mycket.

Nästa mission blir således att fixa mig en bettskena. Vilket jag borde gjort för längesedan. Det var flera år sedan jag fick höra för första gången att jag hackar tänder när jag sover. Jag har också ett nice överbett, förklarade läkaren... Alltså varför har ingen, någonsin, inom tandvården sagt något om detta eller att jag skulle behöva en bettskena? Nu orkar jag inte dra in någon politik i detta, men jag har aldrig varit på en offentlig vårdcentral/folktandvård som gjort allt och lite till (förutom en gång när jag skulle sjukskrivas 2O12). Det gjorde de på Aleris. Kostade som sagt mer, men jag fick vård! Det gjordes ultraljud på bihålorna, det gjordes en kameratitt upp i näsan och jag bedövades. Man tänkte outside the box, och det gjordes varsamt. Inte som damen på vårdcentralen som misshandlade mitt ansikte.. Hur som haver; bettskena, Nasonex, nässköljning och te är det som jag har framför mig nu. Tur att jag är ledig imorgon, men på torsdag är det bara att bita ihop... eller inte!

Kommentarer
Postat av: MY VESTLUND '

MUMS!!!

Måste också testa dessa smaker :)

Svar: Det tycker jag verkligen att du ska göra!
sannas rum

2013-04-30 @ 13:24:00
URL: http://WWW.MYVESTLUND.SE
Postat av: Lilla hjärtat

Vill passa på att önska dig en Trevlig & Mysig Valborg.. hur du nu spenderar den. <3
Tack för att du hjälpte mig med min nya blogg, allt tålamod kring mina små & stora önskemål, trivs alldeles utmärkt där hemma hos mig. Du lyckades verkligen fånga "mig på pricken". Tusen tack!
Jag har haft funderingar på att testa Loka Strawberry Ice Cream, så många som tycker att den är så god.. tills jag nu hört tvärtom. Smaken är som baken, men nu är jag tveksam. Dricker inte Loka i vanliga fall då den är "bitter", är det värt att testa ändå tror du? Roligt att höra när du smakat dessa. Hoppas att du kryar på dig <3
((kramar om dig))

Svar: Tack tack :) Jag tyckte dessa loka var jättegoda! :) Så de borde du prova :) kram
sannas rum

2013-04-30 @ 13:25:35
URL: http://littlegirlsheart.blogg.se/
Postat av: Jungarå Fotografi

Du verkar ha varit sjuk mycket. Hoppas du får bli frisk nu! Krya på dig!

Svar: Ja tyvärr /: Blir till att försöka göra allt jag kan nu för att bli bättre; bettskena, bättre mat, mer motion, bättre kudde att sova på och använda mina glasögon mer :) Får vi hoppas att det blir bättre då ;D
sannas rum

2013-04-30 @ 13:50:07
URL: http://www.jfotografi.se
Postat av: E B B A

Sv; Jaa, det är kul ^^

2013-04-30 @ 14:00:27
URL: http://snorptorpan.bloggplatsen.se
Postat av: Ditte

Skönt att du fick bra vård denna gång och nu hoppas jag ockå att du snart blir bra/bättre. Bettskena kan rädda mycket och du kan undvika huvudvärk. Bra!
Hoppas du kan få en något så när trevlig Valborg och Första maj.

Svar: Åh, ja, ska boka en tid hos tandläkaren imorgon så att jag kan få till en sådan :) Kram
sannas rum

2013-04-30 @ 20:24:44
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Charlotte

Krya på dig! Man borde lägga de där extra pengarna på vården alltså! Jag är så trött på att aldrig få hjälp. Kram på dig!

Svar: Samma här :) Ett tips är Aleris, de har lite olika specialister, och de tar dig verkligen på allvar :) ❤
sannas rum

2013-04-30 @ 21:57:08
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Elins blogg

Tack för din fina kommentar! :)

Vad tyckte du om de nya Loka-smakerna?

Krya på dig!

Svar: Jag älskade Strawberry Ice Cream, men tyckte inte Lemon Pie var lika god. Jag föredrar fruktigare smaker på bubbelvatten fram lemon och lime :)
sannas rum

2013-05-02 @ 21:16:38
URL: http://elinsdetaljer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0