H&M Home




Mer denna stil i vårt vardagsrum, jatack! Nu blir jag nästan lite sugen på att kolla på en mörk tv-möbel istället för de vita vi kolla på nu. Den ska vara låg, och den ska vara mörk. Då kan man alltid byta ut kuddfodral, plädar, matta samt gardiner i sommartid så får man det lite ljusare. Men insåg hur snygg lila går ihop med koppar, och hur snyggt brunt går ihop med det med. Jag tror nog det kan bli fint. Får se om jag beställer några av dessa fodral och dekorationer vid löning.

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Hej hej Sanna! Vilken otroligt fin blogg du har! Nu är det så att jag har hållit på med min design till min blogg hur länge som helst, ca. 2-3 månader och jag är äntligen nöjd och klar. (jag har jobbat med designen på en "låtsasblogg" ifall något skulle gå snett.) När jag idag skulle överföra designen till min vanliga blogg försvann hela menyn..? Jag skrollade längst ner i bloggen och hittade den under inläggen.. Vad jag kommit fram till är att det verkar som att menyn sitter ihop med inläggen och hamnar längst ner. Jag har försökt så himla länge och jag fattar verkligen inte!? Du verkar vara så otroligt duktig på det här och jag undrar om du på något sätt skulle vilja hjälpa mig? Tack för att du tog dig tid till att läsa :) Kram

Svar: Vad jag kan se i din stilmall står det att wrapper är 800px, content 800px och side 190px. Det betyder alltså att content+side är för stora för att få plats i wrappern, och då hamnar menyn (side) under inläggen (content). Om du ökar wrappern borde problemet vara löst.
sannas rum

2012-09-16 @ 22:06:53
URL: http://cajsaas.webblogg.se
Postat av: Jeanette♥

Mycket fint dem har eller hur?:)
Jag kommer nu i veckan få hem en leverans därifrån. Nya sängkläder i leomönster och två nya kuddfodral som kommer hamna i soffan:)

Svar: Åh vad kuul, spännande med sängkläder. (:
sannas rum

2012-09-17 @ 08:18:46
URL: http://jiasdiary.com
Postat av: Gabriella

Så fina och fräscha saker! Skulle vilja göra om mycket hemma! Men borde först tapetsera om..

Förresten! Vill du göra ett länkbyte mellan våra bloggar?

Mvh/ Gabriella

Svar: Ja man vill göra om hela tiden (: Jag gör tyvärr inte länkbyten längre, utan har bara de jag har där (:
sannas rum

2012-09-17 @ 17:12:10
URL: http://www.bellaellas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0