Beställ en hel design



INFORMATION
Jag gör hemskt gärna hela designer, det är det jag finner roligast. Dock gör jag endast detta till blogg.se. För att det redan från början ska finnas klara riktlinjer för oss båda att förhålla oss till så önskar jag att du läser igenom detta. Att göra en design tar i vanliga fall 1-3 veckor. Om det blir dålig kommunikation via mailen så blir det troligtvis längre tid än så. Det gäller att vi båda håller koll på mailen och att du svarar på mina frågor, för att jag ska kunna jobba så effektivt som möjligt. När det kommer till att ändra sig så är detta självklart tillåtet, men i en lagom mängd. Jag har haft kunder som helt plötsligt önskat något som varit tvärtom mot vad det var från början, och det är ju ärligt talat så att jag gör en helt ny design så. Därför har du möjlighet att ändra dig tre gånger när det gäller stora ändringar. Utkastet ingår inte i detta, utan detta gäller bloggens storlek, bakgrunder, header och bloggens helhet (färger, bilder osv.)

PRISER
» Unik & avancerad design - 35Okr
» Unik & avancerad design med ett bildspel (max fyra bilder) - 375kr
» Unik & avancerad design med ett bildspel (max nio bilder) - 475kr
» Unik & avancerad design med två bildspel (max tio bilder totalt) - 5OOkr
» Köp bort min länk/signatur- ytterligare 5Okr

BETALNING
Betalning sker innan jag börjar med designen. Tyvärr har jag fått erfara att alla människor inte vill betala för sig, och jag kan inte riskera att lägga ner otaliga timmar på en design som jag sedan inte får betalt för. Betalningen sker tryggt och säkert med hjälp av PayPal där du kan betala med kort eller via ditt eget PayPal-konto. PayPal tillåter Visa, Mastercard, American Express samt Discover. Dina rättigheter som kund skyddas utav PayPal, så du kan känna dig 11O% säker på att du återfår dina pengar om något skulle hända mig och jag inte kan genomföra min del av avtalet. 

ÅNGERRÄTT
Om jag har börjat med designen (alltså om du har betalat för din design) så är det tyvärr som så att jag kommer ta 2O% i arvode för det jag redan har gjort. För det första kostar det mig att ta emot en överföring enligt betalningssättet ovan och för det andra har jag då redan lagt ner tid på designen. 

KONTAKT
[email protected]

Kommentarer
Postat av: Pharma161

Hello! fceeefe interesting fceeefe site! I'm really like it! Very, very fceeefe good!

2013-02-02 @ 16:11:16
URL: http://apeyixo1.com/ysyxvqs/5.html
Postat av: emmie

Säljer du fortfarande designer?:)

Svar: Japp :)
sannas rum

2013-03-02 @ 00:03:01
URL: http://emmiewald.blogg.se
Postat av: emma

Vad är det för pensel du använt bakom sannasrum.se?

Svar: Oj gud vet inte, har döpt om alla mina penslar så har inte koll på vad de hette från början . Men sök typ på brush brushes eller nåt sånt .
sannas rum

2013-03-08 @ 21:45:14
URL: http://emmaisabellavictoria.se
Postat av: Amanda

Hejsan!
Vad kostar dina designer i euro? Jag bor nämligen i Finland (bloggar på blogg.se) och funderar på en design.

Svar: Då ligger dem på 4O euro, 43 euro och 54 euro (köpa bort min länk blir + 3 euro) och jag ser helst att man betalar via Paypal, men konto fungerar också :)
sannas rum

2013-03-16 @ 08:50:08
Postat av: Jessika

Hej,
Jag skulle vilja "beställa" en design av dig! Den för 350 kr.
Kan av någon dum anledning inte skicka mail ifrån min mobil just nu, och är rädd att jag inte ska hitta dig igen om jag inte skriver till dig direkt! ;)

Har du tid & lust?


Svar: Absolut kan jag göra det, lägg till mig på Facebook så kan vi prata där kanske :) Sanna Preifelt
sannas rum

2013-04-15 @ 00:58:08
URL: http://kandyporn.blogg.se
Postat av: None None

Hej jag har funderat på en ny bloggdesign men inget blir som jag vill. Om jag beställer en design måste ditt namn stå nånstan? Men jag har inte några bilder än som jag vill ha men jag tänkte berätta hur jag vill ha den innan jag beställer för jag har inte pengar denna månad utan jag får pengar om två veckor men jag vill hinna ha nya kort på mig. Men iaf jag skulle vilja ha en design som nevnarien.se

Svar: Absolut kan vi lösa det, det kostar som sagt +25kr om man vill köpa bort min länk. Sedna står ju allt annat här om vilka prisgrupper jag har :) Men skicka ett mail till mig! [email protected]
sannas rum

2013-05-05 @ 20:59:50
URL: http://typkayla.blogg.se/
Postat av: lovisa

Jag skulle vilja ha menyn som hon har nevnarien, en med foto det namnets kategorier typ porträtt, Barn, djur, dop/bröllop, annat och sen den andra typ tips och jag vill ha i den namnet vill jag ha dessa kategorier fototips, bloggtips, film/serietips. Sen tredje vill jag ha Min kamera förstår du? jag kan mejla sen till din mejl då du får bilderna jag vill ha som header. Kan du göra så att jag har typ tre bilder i en och samma header?

Svar: du får maila mig allt sådant, jag måste ha det samlat på ett ställe. om du menar ett bildspel så är det 375 för en design med ett sådant + 25kr för att köpa bort min länk då. men som sagt, maila mig det :) men jag ordnar allt sådant.
sannas rum

2013-05-06 @ 15:13:32
URL: http://lovans.blogg.se
Postat av: sweetdella

kan du gör en guide hur man får såna där länkar och uppdaterings flickar du har på sidan. om du förstår vad jag menar

Svar: http://sannasrum.se/2013/may/vadjan.html#post-comments
sannas rum

2013-05-12 @ 16:23:39
URL: http://sweetdella.se
Postat av: Elin

Hej! Jag försökte maila dig angående att köpa en hel design av dig, men fick autosvar att du bytt adress och jag verkar inte finna den på sidan. Maila mig om du inte vill skriva ut adressen här så skriver jag om mailat till dig :)
tack på förhand!

Svar: Heeej! Jag fick ditt mail och kommer svara från min andra mail :)
sannas rum

2013-05-20 @ 15:16:43
Postat av: Sophie

Hej! Har skickat ett mejl till dig angående en beställning, men fick också såsom Elin ett autosvar att du hade bytt mejladress, skickade till en adress som var med i mejlet men samma sak där :( Undrar nu om du fick mitt mejl iallafall? Mvh/Sophie

Svar: Ja, gud förlåt, jag har råkat sätta att mina mail från den mailen ska vidarbefodras till min gamla mig ([email protected]) så att jag får dem till min telefon, men jag har fått mailet och svarar på direkten :)
sannas rum

2013-05-27 @ 18:45:23
URL: http://www.sherbet.se
Postat av: Josefin Möller

Hej, när jag klickar på en månad i mitt arkiv kan jag endast bläddra ner till den ca 17:e i varje månad. Vad har jag gjort för fel? Är det en kod? TACKSAM FÖR SVAR!

Svar: Vilken siffra har du på Arkivsidan under hur många inlägg som ska visas? Troligtvis det (:
sannas rum

2013-06-03 @ 13:03:52
URL: http://jmei.se
Postat av: Mia-Marie

Hej, har mäjlat dig och även på fejjan =) tänkte jag skriver här också...funderar på en design och skulle gärna vilja "prata" lite kring det - om du kan/vill göra den och så vidare - kollar med andra designers också, då jag inte har hittat någon som har tuffare designer ute på sina sidor, så får man ju fråga om dom kan =)

Svar: Toppen, jag svarade för en stund sedan :)
sannas rum

2013-07-15 @ 10:10:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0