Breakfast in bed



Andra veckan i rad som min lilla kärlek kommer med frukost på sängen till mig. Förra veckan blev det mackor med ost och marmelad (köpte ju helt sjukt goda i Monaco), denna vecka fick jag stekt mozzarella, scrambled eggs, lingongrova och gurka. Och det obligatoriska citrontéet såklart. Han vet allt vad jag vill ha, hihi.

Kommentarer
Postat av: Ditte

Så mysigt att bli ompysslad! Och dessutom att någon som man älskar anstränger sig och gör det "lilla extra".
Härligt!
Kramar!

2012-11-04 @ 12:39:13
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Marie

Så mysigt

2012-11-04 @ 23:47:49
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Sara

Hej Sanna! Jag tror verkligen inte att du har tid för sådana frågor men jag tänkte ta och chansa eftersom jag inte riktigt vet vad jag annars ska göra. Jo, jag tänkte att eftersom du är så himla duktig med allt som har med css koder, så kanske du kunde svara på min fråga. Min blogg ser helt konstig ut just nu. Menyn är som "fäst" i kanten av sidan och det är ett jätte stort utrymme mellan side och content. Detta hände när jag höll på i kodmallen. Vad kan ha hänt? Vill inte börja om från början då jag är relativt ny med allt sådant och det tog mig lång tid att göra det lilla jag gjort. Hjälp skulle verkligen uppskattas! kram!

Svar: Jag kan tyvärr inte svara på vad det kan bero på. Det kan vara någon /div kod eller liknande som gör att det inte fungerar, men det ser bra ut på kodmallen och i stilmallen också. Så jag vet tyvärr inte, tror du måste börja om.
sannas rum

2012-11-06 @ 20:04:34
URL: http://love.blogg.se/ett
Postat av: Joanna-Livet med Asperger+reumatism

så lyxigt:)

2012-11-07 @ 15:02:50
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0