Reckoning

Igår såg vi sista avsnittet av Revenge och det var helt sjukt! Vi satt som två fån efteråt, jag höll på att gapa lite för att vi nu måste vänta till september innan vi kan se fortsättning. Usch och fy och blä! Har sparat Desperate Housewives också, för jag bävar inför att se begravningen. Tänkte se det i förra veckan, men hade lyckats få i mig lite vin, så jag somnade som en liten gris så fort jag la huvudet på kudden. Men i alla fall - Revenge! Helt galet hur bra det programmet är, kan inte förklara min längtan till september... Haha.

Idag sitter jag med en rödlätt färg i i fejjan, solade massor igår, och min hud är ju knasig {som jag skrev}, så jag kände inget, inget syntes över huvud taget. Men imorse när jag vaknade var min näsa lite röd och likaså mitt bröst och kinder. Men det är lite charmigt. Det lägger sig här under dagen och jag är duktig med body milk osv för att det ska lägga sig så snabbt som möjligt så att jag kan börja sola hos Open Sun {köpte ju ett grymt erbjudande hos Groupon} så att jag också kan få lite fin färg inför sommaren.

I nästa inlägg ska jag visa er mina nya favoritbyxor. Är helt förälskad. Yummy yummy.
I helgen var det som följande; Roberto kom hem i fredags med astmabesvär, så vi gjorde ingenting, jag hann dock shoppa lite grann. I lördags åkte vi till Hammarkullekarnevalen och såg massa härliga danser i tåget, åt langos och solade. På kvällen drog vi oss till min pappa och åt middag då min lillasyster fyllt 12 år {tiden går himla fort alltså} och efter det åkte jag in till stan i mina favoritklackar och satt på Linnéterrassen med Camilla och Linnéa till stängning. Igår åkte vi till Fiskebäcksbadet och solade i ett par timmar innan vi drog oss hemåt och då kollade på Revenge, åt god middag och såg The Dark Knight innan vi somnade gott i nytvättade lakan {vardagslyx, tycker jag!}




Kommentarer
Postat av: seperti

sista avsnittet av revenge? kommer de ej fler säsonger nu efter första? :P hehe.. jag älskar den serien. fet. :D

2012-05-28 @ 12:38:42
URL: http://seperti.se
Postat av: Ditte

Låter som en bra och mysig helg; lite av varje och med lagom blandning. Trist med R:s astma, men det är mycket pollen just nu.

2012-05-29 @ 07:50:13
URL: http://akker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0