På en ledsen dag...



Även om jag inte håller med er, så är det i alla fall värmande att ni försöker peppa mig. Det är så snällt av er. Tänk om man kunde önska sig självdisciplin i julklapp eller något, då hade jag gjort det varje år.. Men jag hoppas att det ska ta en liten vändning i livet här snart så att jag får mer motivation till träning och hälsa. Om inte annat så blir man ju fantastiskt inspirerad av Lillage. Nu ska jag jobba på här, 2 timmar kvar för måndagen och sedan ska jag hem, laga någon mumsig middag {varför kan du inte älska lax lika mycket som jag, älsklingsRoberto?} och sjunka ner i sängen med nya avsnittet av Once Upon a Time!

Kommentarer
Postat av: Tjugofemte December ♡

VARFÖR (?) är det alltid de absolut SÖTASTE, SEXIGASTE, SNYGGASTE och de mest intelligenta tjejjerna som inte tycker att de duger? Jag blir så arg på er! Jag är dubbelt så gammal som er/dig och FAAN VAD DU DUGER SANNA! Vore jag kille skulle jag dansa på moln av att krama en som dig! Kvinna, kurvig, snygg och sexig precis som du är! DUMSNUT :)



Sen att man vill hålla en sund livstil det köper jag men kom INTE och påstå att du är fet eller för tjock så då blir jag FÖRGRYMMAD och då blir det inte roligt fnissss ت

Kram schyyggo ♥

2012-05-07 @ 16:42:15
URL: http://decemberme.blogg.se/
Postat av: Lillage

Sanna, det känns som jag känner dig så väl! Jag känner kanske bara igen mig själv. Det finns dock inget vackrare än en människa som älskar sig själv och vågar. Du är grym som visar upp dina ben, säger att du inte gillar dem, men du visar dem ändå! Du klarar allt med lite vilja, älska dig själv - glöm aldrig det! <3

2012-05-07 @ 16:43:27
URL: http://lillages.blogg.se/
Postat av: Amanda Matanovic

svar: Hahaha, ja men jag tycker det är kul att göra gratis designer, speciellt när det ät många som lånar den och blir glada. :)

2012-05-07 @ 17:02:01
URL: http://ammm.blogg.se/
Postat av: Lillage

sv: Visst är det så men man ska ju aldrig ha ångest :) kan man inte så är det så, vill man inte så är det så liksom. Jag menar att man inte ska BEHÖVA må dåligt eller behöva förklara sig liksom :)

2012-05-07 @ 17:02:50
URL: http://lillages.blogg.se/
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Håller med kommentarerna! Du är verkligen SUPERFIN!! <3

2012-05-07 @ 17:18:10
URL: http://adaras.se
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Håller med kommentarerna! Du är verkligen SUPERFIN!! <3

2012-05-07 @ 17:18:10
URL: http://adaras.se
Postat av: Tjugofemte December ♡

Sv; Jaa så är det, förstår men du är fin som du är, jag med. Jag är lite som du ibland, tycker jag ska gå ner lite till för jag TROR (?) jag kanske ska må lite bättre men det gör man inte, inte jag iallafall. Nu har jag ändå en bra (kanske för bra) självkänsla ändå och jag är nöjd med den jag är idag och hur jag ser ut :)

Men visst skulle jag vija ha tillbaka kroppen jag hade innan graviditeten, så är det och det får jag aldrig. Ribbor på magen, helt platt utan att träna en dag! Men men det finns så mycket annat på varje människa som är bra och vackert och vi är inga barbiedockor. Alla har vi våra fel och brister, vilken gör oss mänskliga och vackra :)

2012-05-07 @ 17:36:16
URL: http://decemberme.blogg.se/
Postat av: Louise☮

tack för ditt svar! :)

Kram

2012-05-07 @ 18:09:24
URL: http://lollosshots.blogg.se/
Postat av: Lillage

sv: jag kan ju aldrig förstå hur det är och kan inte säga att jag förstår dig :( men ja vad jag vill få fram är bara att vi som tycker om det ska inte liksom tjata på folk som kanske inte har tid eller lust :)



Och jag kommer adlrig känna så om dig. Du får "gnälla" precis hur mycket du vill :) jag gnäller varje dag på min onda rygg och annat som gör att jag kan vara en riktigt tjurkärring själv ;)

2012-05-07 @ 19:19:58
URL: http://lillages.blogg.se/
Postat av: Jenny

sv: tack! vad glad jag blir :D

2012-05-07 @ 20:16:37
URL: http://jennysfoto.webblogg.se/
Postat av: elin

FinSanna! Jag vet hur det är när man fått för sig en känsla, men du, de där med ärr har jag med. Fotbollsknän fulla med ärr och dessutom ganska hämmade av att jag har en förmåga att snubbla om jag så står stilla. Men jag gillar't! Det ger dem karraktär. Dom kanske är lite ärriga, lite rosa streck här och där och lite blåmärken, men då syns det iaf att jag inte legat på soffan hela livet :)



KRAM

2012-05-07 @ 20:24:09
URL: http://elinkortochgott.blogg.se/
Postat av: B R O W N S U G A R

Sånna kommentarer värmer! Kämpa på Sanna :) Jag är själv en liten godisråtta som inte borde tagit den där sista chokladbiten .. Ska också börja leva hälsosammare! Jag vet att vi klarar det!

2012-05-07 @ 21:20:17
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Postat av: dite

hoppas du haft en toppen dag! :D

2012-05-07 @ 21:55:54
URL: http://afroditeedreflo.blogg.se/
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen

Som någon ovan sa är det svårt att ta till sig andras fina ord när man ändå inte är nöjd men det är så fint när folk försöker muntra upp en och få en att inse att man är jättefin som man är :)

2012-05-08 @ 10:01:42
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: daniella

Jag känner precis samma sak. Men jag tror att man aldrig blir nöjd med sig själv, vad man än gör. Jag är 16 år (fyller 17 i år), 155 cm lång och väger över 60 kg, och enligt mitt BMI är jag överviktig (ser antagligen tjockare ut för att jag är så kort). Jag vet att man inte ska gå efter BMI när man är ung, men det är klart man gör det endå. Jag känner mig inte överviktig, men jag vet ju att jag inte är den smalaste och jag försöker hitta motivation till att äta både nyttigare och ut och motionera, men det är inte så enkelt. Jag försöker verkligen, både med motionen och maten, samt att försöka bli mer nöjd med mig själv. Alla har upp-och-ned gångar, alltså finns det vissa tillfällen där jag faktiskt tycker att jag ser smal ut och vissa när jag tycker jag ser ut som ett fetto.

Det är sjukt hur vi människor påverkas av media, och hur andra ser ut, det känns som att vissa kommer bryta ihop. Jag hatar media-idealet. Man ska vara nöjd med hur man ser ut, men som sagt, jag vet att det är otroligt svårt. Hur mycket man än går ned i vikt kommer man aldrig vara nöjd, man kommer aldrig vara perfekt, det kommer alltid finnas någonting som är fel. Jag tycker tillexempel att jag har ett fint ansikte, så jag försöker framhäva det mer än min kropp, det är väl helt enkelt det man får göra, framhäva det man är nöjd med (inte så lätt att gömma undan sin kropp iofs, jag vet). Okej, jag är inte alls bra på att motivera mig i rätt ordning när jag väl ska motivera mig så detta kommer säkert låta helt knasigt, men jag hoppas du förstår vart jag vill komma. Du är en inspirationskälla för mig och jag älskar din blogg, Sanna.

2012-05-08 @ 21:20:28
URL: http://ddaniellaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0