mathem.se
Tänker på mat i alla fall 6 timmar om dagen... yummy!


När jag bodde i London brukade alltid Katy {min värdmamma} beställa mat från Marks & Spencer, Sainsbury eller Tesco för att underlätta vardagen. Då fick jag alltid vara hemma vid leveranstiden så att jag kunde packa in allt. Jag blev så glad över hur lätt hon gjorde det för sig, bara att fixa det kvällen innan på datorn och sedan kom varorna på morgonen! Det är perfekt.

Därför bestämde jag mig för att prova själv, och jag hamnade på sidan mathem.se där jag beställde massor av grejer så att vi nu inte behöver handla mer alls under hela mars {tror jag...}. På tisdag lämnas varorna vid vår dörr och allt är redan betalt och klart. Så fantastiskt smidigt. På deras hemsida finns i princip alla varor. Jag kände inte att det var något jag saknade {förutom diskhandskar} utan allt jag hade skrivit på min inköpslista fanns. På sidan finns också inspiration för maträtter, dvs. recept. Jag tycker ofta att vi typ punktmarkerar olika maträtter hemma, och äter dem hela tiden, istället för att variera så mycket som det går. Men det är väl så det är när man är borta från hemmet 11 timmar om dygnet på vardagarna och försöker klämma in vänner och träning utöver de timmarna också. Därför är ju det här toppenbra. Ska sätta mig och kolla igenom mathems recept och skriva ut lite grann så att vi kanske kan prova lite nya grejer!
Hittills är jag ju toppennöjd, som ni kanske märker. Men en ny rapport kommer självklart på tisdag när varorna är levererade!

Kommentarer
Postat av: Linda ♥

Spännande. :) Jag ser fram emot rapporten.

Det där med att få matvaror levererade hem till dörren har ju verkligen exploderat de sista 1-2 åren. Dock har jag aldrig provat det själv. Hoppas att det är smidigt.

2012-03-02 @ 10:20:12
URL: http://favoritplatsen.blogg.se/
Postat av: annelie berg

Ååå herreguuud vad gott det ser ut!

2012-03-04 @ 14:38:15
URL: http://recently.se
Postat av: Erika

Vad smidigt det låter! :)

2012-03-04 @ 15:14:39
URL: http://prettylittleerika.blogg.se/
Postat av: charlotte

Lät spännande! :) Kanske man ska prova :)

2012-03-04 @ 16:47:45
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Ditte

Låter som en jättebra idé när man jobbar. Varför slösa tid på att handla när det går att få hem allt. Då kommer heller inget onödigt med som man kanske blir sugen på att ta med hem när man ändå är i butiken.

Spännande att höra fortsättningen....

kramar och hälsningar

2012-03-04 @ 20:32:54
URL: http://akker.blogg.se/
Postat av: ANNE

Hehe, jag ska med "prova" mathem :D Tror det kommer vara toppenbra. :))

2012-03-05 @ 19:35:41
URL: http://favs.se/mode

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0