Mardrömsdag?

Trots att det har varit en mardrömsdag, och bokstavligt talat en mardrömsnatt, dagen på grund av att en kollega blev avskedad idag, och natten på grund av alla mardrömmar. Det har varit minst sagt tryckt stämning här på jobbet idag. Tråkigt! Men jag har varit på förvånansvärt gott humör ändå. Spelar Draw Something {heter sannasrum där, så spela med mig. Det är hur kul som helst, roligaste appen någonsin!} som en galning, och gjort alla mina arbetsuppgifter till punkt och pricka. Just nu sitter jag och lyssnar på Tankesmedjan i P3 och väntar på att få bege mig in mot stan där jag ska hämta upp en tröja på Fiorucci och sedan shoppa lite på H&M. I princip alla mina byxor har ju gått sönder, och som jag skrivit tidigare {1 & 2} så har H&M en del som jag vill haaaaa.


Kommentarer
Postat av: L J E M T F E L T ♥

Åh jag måste också köpa nya byxor! Har precis samma problem som dig med att jag sliter ut dom vid innerlåren. Riktigt jobbigt och jag hatar att köpa nya byxor!

2012-03-20 @ 20:50:00
URL: http://ljemtfelt.blogg.se/
Postat av: Amanda Matanovic

svar: Tack så jätte mycket! Gillar din bloggdesign också! :D

2012-03-21 @ 16:18:37
URL: http://ammm.blogg.se/
Postat av: Amanda Matanovic

svar: Har provat o torktumla ett par andra byxor och ja det vart ju så att jag inte alls kunde få på mig dem igen hahaha. Så nja det lär nog aldrig mer torktumla mina byxor igen. Har hört att om man lägger in byxor i frysen så krymper dem också .. men jag vågar inte prova hahaha. (;

2012-03-21 @ 16:21:50
URL: http://ammm.blogg.se/
Postat av: company resume

I love shopping very much. It's really amazing feeling to buy a new things for myself.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0