Skjortor

Vill ha en mer kontorsaktig garderob nu när jag ska jobba på ett mer seriöst jobb {pengar är seriöst för mig}, och då tänker jag främst på mer tajta byxor och skjortor. Har bestämt mig för att köpa i alla fall tre nya skjortor innan jag börjar på Alektum, ett vårdat yttre är himla viktigt, det vet jag. Har vänner som jobbat med telefonförsäljning, och till och med de {som många kan uppfatta som oseriösa} måste ha trevliga och seriösa kläder, frisyrer osv. Kajan jobbade ju på Telias support förut, och även om inga kunder besökte henne utan det endast var via telefon så är det viktigt. Det bidrar till en mer seriös stämning på jobbet och jag tror på allvar att man, om man tycker och känner sig proffsig utför ett proffsigare jobb. Som jag pratat om innan - för mig handlar det bara om vad jag tycker om mig själv, det speglar mina handlingar och prestationer.

Så, tre skjortor och tror det får bli ett par byxor också, älskar ju Zara Basic Denim, så tänkte kolla om de finns i marinblå. Då har jag tre par; mintgröna, beige/naturfärgade samt marinblå {om jag hittar...}. En vit skjorta vill jag ha, gärna sådär grov som den nedan ↓ från Lindex, och en blåvitrandig är jag också på jakt efter. Kanske kan hitta något redan ikväll när jag ska träffa älskade Bella. Men först; jobba klart, sedan sola på Open Sun & Good Looks och sedan Bellis!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Håller fullständigt med dig! + det är snyggt med skjortor. alltid välvårdat men man kan använda dem "slappt" också. Min pojkvän har alltid skjortor, även om det inte är "vanliga" så ser det så fint ut alla dagar i veckan :-)

Ska själv införskaffa mig ett par fina i höst (:

2012-06-12 @ 16:52:37
URL: http://soglam.blogg.se/
Postat av: Olivia - drömmen mot att bli fotograf

snyggggga! :D

kramis♥

2012-06-12 @ 17:46:20
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Anni

Gillar! Speciellt färgen på de två första!

2012-06-12 @ 18:28:45
URL: http://anniz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snyggt! Den från kappahl skulle jag kunna tänka mig att köpa! Sött mönster inuti.

2012-06-19 @ 16:34:33
URL: http://charlottethoren.blogg.se
Postat av: Skräddarsydda skjortor

På skräddarsyddaskjortor.org kommer ni finna alla skräddare ni behöver. Stavas med ä inte a.

2012-08-29 @ 18:38:18
URL: http://www.xn--skrddarsyddaskjortor-dzb.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0