Nya blogg.se - del 2

Just nu är jag lite småirriterad på ett par grejer, blogg.se. Snälla läs detta och hjälp mig:
När jag ska kopiera saker i kodmallen och stilmallen fuckar halva sidan upp sig. Det som ligger under det jag har markerat är det som klistras in istället. Irriterande!
Mina länkar i inläggen blir i typ verdana storlek 12, när det inte finns några sådana inställningar i stilmallen och jag har dessutom försökt styra länkarna ännu tydligare där, men det fungerar inte. Så nu kommer jag inte länka förrän ni har förklarat varför det är så!
Varför i hela fridens namn har ni plockat bort att vi kan använda vissa script-koder? När ni vet att dessa script är vanliga och att vi uppskattar dem, varför får vi inte använda dem? Fick uppfattningen att ni ville göra det friare...
Om man kan lägga inlägg i fler kategorier... ehm, varför syns inte alla kategorier man postat det i i inlägget? Om jag lägger ett inlägg i tre kategorier, för att de passar i alla tre, så står bara en kategori under inlägget/i inlägget {alltså där det står vilket det är postat i, inläggsinfon kan man väl kalla det...}
Vet att ni fortfarande håller på att utveckla, men det känns så snopet att ni lanserar saker som tar ages att ladda? Jag håller på mycket med designer, och nu helt plötsligt funkade inte min domän, utan jag fick vänta 24h för att ni har plockat bort inställningarna, bilder som andra bloggare använder syns inte, för allt måste flyttas över samt att scripten inte funkar, vilket jag inte vet om det beror på min domän eller på att ni har tagit bort nåt... Dessutom uppdateras inte stilmallen/kodmallarna speciellt fort. Irriterande x2.
Tråkigt att man inte kan moderera signera-knappen eller svaren man ger på kommentarer.

Det är det jag är irriterad över nu. Sen är jag glad att det sker en förändring, och jag är ju specifik i vad jag inte tycker om eller undrar över.. Alltså tycker jag att det är konstruktiv kritik och inget annat, det är inte gnäll, utan bara ett ynkligt rop på hjälp, haha.



Kommentarer
Postat av: Tjugofemte December ♡

Håller med till fullo! De ville ju ha feedback och det har de fått av mig, MASSOR fniss! Många tappade sina bloggar, den var bara borta, puts väck, plötsligt sitter en bloggare med en helt okänd blogg på sin dator och undrar...var är min? Hos nån annan? Lösenordsskyddade bloggar stod HELT ÖPPNA och kommentarerna godkändes direkt utan verifiering eller godkännande......så var det lite innan du skaffade nya blogg.se och jag tycker det är skit för man kan inte be bloggare testköra och ge feedback när grundinställningar bara försvinner/inte funkar!
Kram :)

Svar: Alltså jag tycker ju kanske lite att man får stå sitt kast när det stod att man skulle testa, då kanske man inte kan förvänta sig att allt är 110% fungerande. Men det är bara jag. Jag vet lite hur svårt det är med programmering, alltså förstår jag att det finns buggar och brister, det enda jag gör är att påpeka dem så att de kan förbättra det. Jag tycker overall att det mesta är bra!
sannas rum

2012-06-14 @ 11:24:37
URL: http://decemberme.blogg.se
Postat av: Tjugofemte December ♡

Njaeeee jag tycker att erbjuder de att man vill testa nya blogg.se så ska detta FUNGERA innan man ber folk testköra. Man ska inte behöva radera sina blogg för att lösenordet står öppet etc. Sen ja buggar etc det förstod jag med detta är saker som jag anser skulle funkat INNAN man ber folk testa.
Kram Sanna, jag tror det löser sig till slut, nu fick jag iallafall en verifiering på att en kommentar dykt upp bara en sån sak tiihii!

Svar: Fast det är ju liksom en test, vilket man var fullt medveten om, då kan man inte förvänta sig att allting fungerar tipptopp tycker inte jag. Att testa något betyder ju att man ska hjälpa till att utveckla det, annars hade de ju bara installerat det direkt för alla.
Jadå, allt kommer lösa sig (: Massa kramar till dig Carola!
sannas rum

2012-06-14 @ 11:35:41
URL: http://decemberme.blogg.se
Postat av: rebecca

ge den kritiken till dom också! handlar ju om att förbättra, inte ta bort det vi redan gillar.. :)

Svar: Det har jag gjort, eller en av webbutvecklarna på blogg.se har läst :D
sannas rum

2012-06-14 @ 12:01:20
Postat av: Anonym

Jag förstår att du är irriterad, har också egen domän och fyfan vilka problem jag hade hela förra veckan! Jag kunde först inte logga in på min blogg, sedan kunde jag inte skriva några inlägg, det gick inte att kommentera & när det väl sedan gick att kommentera kom kommentarerna inte fram eller så kom dom fram men när jag väl sedan godkännde dom försvann dom igen, min statistik den sluta också funka ett tag. Har minst sagt varit jävligt irriterad.

Jag har ändrat lite i min design & jag har haft några problem vid visa tillfällen men sen när det väl har gått så har det gått smidigt. Jag upptäckte också när jag skulle ändra på min design att mina bokstäver på menyn & inläggens rubrik blev stora & ändrade typsnitt detta försvann dock efter jag hade ändrat & sparat dom nya ändringarna. :)

Förhoppningsvis har Blogg.se fixat detta snart, vad jag ser är det mycket som inte är klart. :)

Svar: Jag tror att när alla buggar är fixade så kommer det vara så sjuuuukt mycket roligare att blogga, vi som provar måste bara lära oss hur det funkar liksom (: Jag gör tummen upp och tror att allt kommer bli bra snart :D
sannas rum

2012-06-14 @ 12:03:56
Postat av: paula

Det va jag som skrev den långa kommentaren.:)

2012-06-14 @ 12:05:32
URL: http://shefabulous.se
Postat av: Nathalie - FOTO&DESIGN

Åh jag vet! Har inte nya. Fasar inför stunden jag måste börja använda det.
Men jag la in en design hos en tjej som hade det. Helt jävla omöjligt!! Kunde dem inte ha kvar den gamla designfunktionen. Så bra och så lätt...

Svar: Neeej, gör inte det. Jag tror det kommer bli sååå jävla mycket bättre bara de får bukt med buggarna (:
sannas rum

2012-06-14 @ 13:26:32
URL: http://torpenbergs.blogg.se
Postat av: Martin Lundberg

Vi läser och tar till oss! Bra grejer du skriver, och på det mesta kan jag bara säga "Det kommer!!".
En del av det du nämner "fler kategorier syns inte", eller styla svaren osv, kräver ändringar i kodmall/stilmall. Tyvärr.
Vi ska försöka hjälpa till med guider osv framöver för att göra sånt enklare, samt uppdatera våra egna teman såklart.

Svar: Det låter jättebra! Jag anser mig själv vara hyfsat duktig på det där, men det är svårt när det kommer nya grejer som man inte ens ser i kodmall/stilmallen, jag kan liksom inte "komma på" en kod, men däremot kan jag, om jag ser koder, förstå dem (: Men vad kul att ni läser och hoppas ni inte ser det som att jag gnäller (:
sannas rum

2012-06-14 @ 13:58:20
URL: http://martin.blogg.se/
Postat av: emman

Hej! :) tänkte bara säga att din meny "sitter fast", det går inte att skrolla ner den, vet inte om du har tänk att det ska vara så eller om det är nu när dom gör om på blogg.se ! :)

Svar: Det är meningen och den är kompatibel i de flesta webbläsare, vet inte vilken du använder, men det är nog upplösningen isåfall.
sannas rum

2012-06-14 @ 17:15:10
URL: http://emmma.se
Postat av: emman

sv; jag har google chrome, och min upplösning är det inte :)

Svar: Jag har inte påstått att det är fel på den, säger bara att om du inte kan se hela min meny beror det troligtvis på att vi har OLIKA upplösningar. Att den sitter fast är meningen, det har den alltid gjort.
sannas rum

2012-06-14 @ 18:21:02
URL: http://emmma.se
Postat av: Emma

Sv: jo jag förstår, ville bara vara snäll och säga till, för den har inte sett ut såhär innan. Och sen från mobilen när man zoomar in lägger sig hela menyn för texten. . (:

Svar: Jaa, det vet jag /: Men ska ändra nu när jag ska göra ny design till mig själv. Har en vecka utan jobb framför mig, så ska försöka göra en ny snygg design (: <3
sannas rum

2012-06-16 @ 00:01:27
URL: http://emmma.se
Postat av: Charlotte

Hej Sanna, jag har precis samma problem. Min blogg har varit nerstängd i flera dagar eftersom mitt domännamn inte vill fungera. Det konstiga är att jag fortfarande har det gamla utseendet på blogg.se. Vet du hur man ska göra för att ändra? Tråkigt när ens blogg inte fungerar :(

Svar: Det beror på vad du har för webbhotell. Kontakta dem, det gjorde jag, och se vad du kan göra. Sedan kan du också kontakta blogg.se och se vad du kan göra. De har tagit bort gamla inställningar så man måste troligtvis peka om adressen. Lycka till (:
sannas rum

2012-06-16 @ 14:59:29
URL: http://lottesvarld.se
Postat av: Elin

sorry om du har skrivit svaret på denna fråga men

kan man få mail när någon har svarat på min kommentar?
som nu när du ska svara på denna. Kan jag få ett mail då?
Jag får bara mail när någon har kommenterat I/PÅ ett inlägg I MIN blogg

hoppas du fattade vad jag menade? :)

Svar: Ahvisst, om du fyller i din mailadress så får man svar via mail om den rutan är iklickad när man svarar på dem (: Vilket den är om man inte ändrar något. Men inte om personen som har kommenterat inte har fyllt i epost (:
sannas rum

2012-11-09 @ 15:42:33
URL: http://soclose.blogg.se/
Postat av: Elin

aha va det så enkelt
trodde att det där var bara till för att om i detta fallet du, har alternativ till att maila mig bara, trodde det inte hade med "svar funktionen" att göra

förstår du hur jag menar haha

Svar: haha ja, fast man får det via mail, du bör få detta svar via mail nu när du fyllt i det (:
sannas rum

2012-11-09 @ 20:42:12
URL: http://soclose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0