Designer, designer och åter designer

Håller på med massor av designer, har fått in flera beställningar vilket är kul! Det som är mindre kul är att nya blogg.se segar ner hela processen. Man får inte ha två bloggar, så det är liksom inte så lätt att försöka skapa dessa designer på en annan blogg {en annan inloggning alltså} - om de kommer på mig stänger de av mig och det vill jag inte riskera. Men både stilmall och kodmallarna har buggar just nu så det känns inte som att jag kommer någon vart med mina beställningar. Väldigt tråkigt.

I övrigt är jag också sjuukt less på min egna design. Blä. Vill ha nytt, fräscht, men har bara börjat pilla med en där jag har bytt färgerna på min nuvarande. Men så inser jag att jag vill ha helt nytt, inte bara ändring av färger. Jag gillar vissa delar av min design men förstår att vissa av er {som kanske inte riktigt förstår tanken med vissa saker, haha} är irriterade över att min inte är så lättförstådd, utan att den faktiskt är lite komplex och avancerad. Men jag vill ju utvecklas, så därför provar jag massor av nya saker. Dock funderar jag på att göra en mindre avancerad blogg, men att detaljerna är vackra och har mycket tanke bakom sig. Tänkte plocka bort att menyn sitter fast, verkar inte vara så många som uppskattar det {why, oh why?} Däremot min dropdownmeny som hänger med ner är jag himla nöjd med. Jag tror jag ska satsa på en mer stilren design, kanske hoppa över bilderna över huvud taget. Får så mycket inspiration från Sandra & Emma som jämt har så fina, stilrena designer. Vi får se hur det här blir, men måste ju prioritera mina beställningar. Jaja, rean är fortfarande igång, men det finns bara designer i alternativ 2 & 3 kvar:

› De fem första som beställer får 275 kronor rabatt & betalar 1OO kronor för sin design. -73%
› Fem stycken därefter får 175 kronor rabatt & betalar 2OO kronor för sin design. -46%
› De sista fem får 75 kronor i rabatt och betalar 3OO kronor för sin design. -2O%






Amandas blogg - ytterligare en blogg som jag tycker är himla fin och stilren!

Kommentarer
Postat av: Nathalie - FOTO&DESIGN

Jag försökte sätta in en design på en tjejs blogg.. typ omöjligt pga nya blogg.se!
Men vad är buggar för något? Kan du förklara? :))

Svar: Alltså vad buggarna är kan jag inte för jag är varken webbutvecklare eller programmerare. Men i och med problemen med copy paste, att markera saker, att det låser sig etc. det är ju buggar.
sannas rum

2012-06-15 @ 11:24:18
URL: http://torpenbergs.blogg.se
Postat av: Nathalie - FOTO&DESIGN

ojoj! Nu skrev jag den kommentaren på fel inlägg.. och fel blogg :)

Men du kanske kan förklara för mig endå? Om du kan! :)

Svar: Ingen fara (: Jag kan inte förklara i och med att jag inte har utbildning inom området.
sannas rum

2012-06-15 @ 11:25:37
URL: http://torpenbergs.blogg.se
Postat av: Nathalie - FOTO&DESIGN

SV. Jaha okej! Men det märkte jag av. Vill alltid köra på markera allt och lägga in mina koder, men nej! Det ville inte funka. Galet jobbigt.

Men min kompis har nya blogg.se och hon fattade noll, så vi försökte lära oss lite igår tsm. Det verkar faktiskt bra på många sätt! Likt tumblr.
Det är väl bara i början när inte allt riktigt är klart som man blir lite skeptisk. Hoppas de tar till dig det man skriver till dem bara! :)

Svar: Ja verkligen, det tror jag att de gör. Alltså hela stilmallen och kodmallen är ju ett nytt verktyg. Det är ju mer avancerat än tidigare. Då var det som ett dokument du fyllde i, nu är det ett verktyg, liknande det som tumblr använder, och det verkar inte som att kortkommandon som ctrl+a och ctrl+f fungerar.. jag vet inte, men hoppas att de ska fixa det inom kort.
sannas rum

2012-06-15 @ 11:28:46
URL: http://torpenbergs.blogg.se
Postat av: Amanda Matanovic

svar: Ja det är okej, tack för dem fina orden :D

Svar: Ingen fara (:
sannas rum

2012-06-15 @ 11:43:38
URL: http://ammm.blogg.se/
Postat av: Mie [skapande form & viktnedgång]

Vad menar du med att du inte kan ha flera bloggar? Jag förstår att man inte får ha flera inloggningar, men man kan ju ha flera bloggar inne på sin inloggning? Jag har 8 bloggar där, varav 3 är mina designblgogar, där jag gör designer till andra :| Så måste man väl få ha?! Och så kan väl du också göra? :)

Svar: Ja alltså du får ju inte ha fler inloggningar, och alla min inloggning med alla mina subbloggar {de jag gör designer på} har nya blogg.se-verktygen och de är de jag stör mig på. Så jag måste liksom ha en helt annan inloggning ifall jag ska kunna designa utan de verktygen som just nu har mycket buggar enligt mig.
sannas rum

2012-06-15 @ 17:01:41
URL: http://skapandeform.blogg.se
Postat av: jos

Härligt!

2012-06-15 @ 18:25:17
URL: http://josefindysenius.spotlife.se
Postat av: Karolina

Får man inte ha två inloggningar? :o förstår inte riktigt? det går ju inte att flytta en design man gjort på "gamla" blogg.se till en blogg som har "nya" blogg.se för koderna ändrats typ..? hela min blogg fucka (förlåt ordvalet...) upp pga det.. :(

Svar: Nej, du får inte ha två stycken inloggningar. Du får ha flera bloggar på en inloggning, men inte två inloggningar.
sannas rum

2012-06-15 @ 22:20:14
URL: http://bykarolinaa.blogg.se
Postat av: EmmA

För mig har det funkat fint från start med det nya blogg.se. Vad tråkigt att det ska vara så stora problem för vissa...

Svar: Vad bra (: För mig är det buggar i stilmall och kodmall. Samt att jag inte förstår hur det ska synas att man lägger ett inlägg i fler kategorier än en.
sannas rum

2012-06-18 @ 11:51:08
URL: http://emmaswindow.blogg.se/
Postat av: Lovisa Lindström

Jag vill jättegärna ha en bloggdesign!!!! :)

Svar: Just nu ligger de på 300kr, i rean då (:
sannas rum

2012-06-26 @ 21:06:38
URL: http://alovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback