Just face it



Ullared köpte jag en del saker till mitt ansikte då jag har bestämt mig för att bli bättre på att ta hand om min hud. Det blev två dagcrémer, en vanlig från Nivea och en färgad från LdB (som jag ääälskar, så sjukt bra!), en cleansing milk från Nivea, ansiktsvatten från L300, peeling från Gunry samt en nattcréme från Nivea. Köpte också Gunrys sminkservetter att ha vid sängen när man är lat och chokladmasker från Montagne Jeunesse som jag har skrivit om tidigare! Vet att man helst ska använda samma serie/märke, men jag tycker att det är så olika med varje produkt, så man fäster sig ofta vid olika märken beroende på vilken produkt det är.

Min favorit av dessa är som sagt dagcrémen från LdB, det var min gosa Bella som tipsade mig, och jag har fallit. Sminkproceduren blir så mycket enklare och definitivt snyggare. Jag använder nu denna dagcréme, lite concealer runt näsvingarna och runt munnen och sedan lite solpuder, rouge och mascara - sommarfräscht! Inte för spacklat och gör sig fint med solbrännan jag försökte skapa under semestern. Om det blev nån eller ej tänker jag inte uttala mig om, men lite färg fick jag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Hur mycket kostade Ansiktsvattnet och Nattcremen?

Kram.

Svar: På Ullared köpte jag väl det för... 20kr för ansiktsvattnet (den var på rea) och sedan typ 60kr för nattcremen, kanske 70, jag minns inte helt.
sannas rum

2012-12-14 @ 10:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0