29 år





Nu har gästerna gått hem, och vi sitter belåtna i sängen och väntar på att våra ägg ska svalna så att vi kan äta lite räkor. Älsklingen fyller trots allt bara år en gång varje år. Vi har haft en liten kak-/tårtbonanza här, jag gjorde pannkakstårta (efter Robertos request), en vanlig tårta, kladdkaka, kanellängd och munkar. Tyvärr när man gör så mycket olika grejer så blir det ju över, och på grund av att vi inte äter sådant förutom en dag i veckan (två denna veckan, vi åt choklad igår för att jag var bakis och R var sjuk) så går en del till spillo. Försökte pracka på alla tårta att ha med sig hem, så halva den "vanliga" tårtan och lite av pannkakstårtan gick ju åt i alla fall till det. Resten åker i soporna, ledsen min..

Roberto är i alla fall glad, han har fått presentkort att köpa ett PS3, så imorgon innan jag börjar jobba ska vi åka till Webbhallen och köpa ett sådant åt honom. Kul också med tanke på att han fick en TV (!!!) av mig i födelsedagspresent. Såg det som en investering. Fick lite extra lön denna månaden i och med semesterersättningen från mitt gamla jobb och vi ville ha en ny TV, så jag bakade ihop det och gav den till honom i b-day-gift. However, äggen har svalnat, nu blir det Criminal Minds och räkor!

Kommentarer
Postat av: Helene Skagerstrand

Jag fyller 21 i augusti, kommer gärna förbi på en sådan här födelsedagsfika då ;) haha skämt å sido, älskar din nya design, grym du är!

Svar: Bara att svänga förbi, jag dukar upp (;
sannas rum

2012-07-30 @ 20:51:22
URL: http://hellenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0