samlade bloglovin'-tips


Här får ni mina samlade bloglovin'-tips för att ni ska få ut så mycket av tjänsten som möjligt som bloggare!

Håll din thumbnail & information uppdaterad
Detta är mycket viktigt - varför? Jo, för att det är möjligt för följare/followers att hitta dig via tjänsten bloglovin', utan att ha hört talas om dig innan. Alltså måste du ha en uppdaterad information och en uppdaterad thumbnail, annars visar det ju inte fullständig och korrekt information.
Lämna ut hela ditt RSS-flöde till bloglovin'
Hur du gör det hittar du här. Det gör så att dina bilder visas i inlägget, och gör det därmed mer tilltalande. Om det bara är text så är det inte lika stor chans att dina followers faktiskt trycker på ditt inlägg.
Gilla andras inlägg
Jag tror att om man gillar andras inlägg och får dem att få upp ögonen för att gilla inlägg via bloglovin' så kommer fler att använda sig av den funktionen och då har du chans att hamna på Populärt-listan.
Använd gilla-funktioner i dina tävlingar
Uppmana andra att gilla dina inlägg på bloglovin', och ett lätt sätt att göra det är att skriva att det ingår för att delta i tävlingen till exempel. Eller så kan du lägga en gilla-ikon under varje inlägg. Då lägger du bara denna widget i kodmallen där du har dina kommentarer/trackbacks/permalink etc. Vart det är framgår i detta tips.
Följ dig själv så att du ser hur din blogg ser ut i flödet
Detta är bara av praktiska skäl - inte för att du ska ha 1 till follower liksom. Jag följer mig själv mest för att se så att allt ser bra ut i flödet när jag postar inlägg, och så att jag inte glömmer att uppdatera min egen thumbnail.




Kommentarer
Postat av: lillage

sv: åh ja det kanske jag kan göra någon dag! :) ska bara finnas tid till det :) Men det ska jag absolut ha i åtanke :D

2012-01-22 @ 09:17:22
URL: http://lillages.blogg.se/
Postat av: Linda

Bra tips! :) (och förlåt för den gången jag råkade fråga dig om bloglovin-byte. haha det var typ en annan sanna som skrev eller nåt)

2012-01-22 @ 14:09:49
URL: http://dancingallday.blogg.se/
Postat av: Plumeria

Vilka kanontips!

2012-01-24 @ 18:10:02
URL: http://plumerias.blogg.se/
Postat av: Malin S

Hej där! Undrar bara om du kanske kan hjälpa mig med en sak... Jag har en blogg, men min Bloglovin uppdateras inte - vad beror det på och vad ska jag göra för att den ska uppdateras? Är ju ändå därrför man använder sig av Bloglovin, menar jag. Kram!

2012-02-24 @ 12:53:19
URL: http://www.malinstolt.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0