morning



Nyårsafton i en lägenhet på Första Lång.


Lika fint som igårmorse, med en vacker soluppgång och en trött Sanna. Men 17 dagars lättja har helt klart fått mig utvilad. Det är lika jobbigt att gå upp på morgonen, men jag är inte lika trött under dagen. Men så är det dag 2, så jag ska väl inte ropa hej riktigt ännu. Igårkväll när jag kom hem var det panik - jag kunde verkligen inte hitta mitt bankkort, körkort & ICA-kort. När Roberto märkte att jag började panika hjälpte han mig att leta och självklart låg de i min Marc Jacobs-nyckelväska... Som vanligt! Bra där. När jag var färdig med maten var klockan närmare halv åtta, och vi åt till ungefär halv nio. Eller något. Till efterrätt kokade jag hallon, gjorde egen chokladsås också fick det bli gräddglass till det. Mitt hjärta var i extas. Åh, vad jag älskar att göra honom glad.

Apropå det där med att jag inte kunde hitta mina kort, här kommer mina nyårslöften;
Ha alla kort i min plånbok, at all times. Det funkar ju uppenbarligen inte att ha dem i fickan, i nyckelväskan, i innerfacket - ja, på alla andra ställen än i plånboken. Så ha dem där hela 2O12!
Ta tag i saker snabbt. Inte skjuta upp saker, oavsett om det handlar om att betala en räkning en vecka i förtid för att jag faktiskt kan, eller att diska efter middagen. Jag tror jag kommer må bättre av att ta tag i saker, och i slutändan kommer jag ha mer tid över.
Komma igång med träningen. Det får vara slut på att jag sysslar med välgörenhet gentemot mitt gym och bara betalar för mitt kort men inte går dit. Nej, nu får jag börja boka upp mig på pass (har hört att man kan bli lycklig av att gå på yoga!) och pallra mig dit lite oftare.

Japp, that's it!
Så i sann nyårslöftesanda så ska jag nu ta tag i lite grejer - pricka av allt på min att göra-lista på jobbet, på min privata lista och sedan köra igång med bloggdesigner och meddela vinnaren av utlottningen! HEJA MIG ! !

Kommentarer
Postat av: mikaela

yoga är underbart när man kommit igång med det! man mår så jäädra bra efteråt :) och kroppens känns lätt och smidig samtidigt (oslagbar kombination)

2012-01-10 @ 10:31:23
URL: http://frayme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0