2012 - årsresumé



2012 måste vara mitt livs mest händelsefattiga och tragiska år . de första månaderna mådde jag inte alls bra, men även om jag gärna ville gräva ner mig, ibland ville jag inte ens leva längre, så försökte jag kämpa .. för familjens & vännernas skull . jag jobbade heltid, var borta från mitt hem 11 timmar om dygnet och orkade knappt lyfta ett finger när jag väl kom hem .. jag firade inte ens min födelsedag, mer än med just vänner & familj på en lunch .

Februari & mars blev inte så mycket bättre, jag var fortfarande nere, men började på allvar inse att min jobbsituation inte var hållbar . Jag sökte nya jobb, men inte förrän långt senare skulle jag skatta mig lycklig att komma ifrån . jag började med tumblr och fördrev mina annars händelsefattiga jobbdagar med vackra, inspirerande bilder .



vi på invigningen av Corazon i somras !

På våren började vi på allvar försöka fixa till vår lägenhet . Vi målade & fixade och donade . Idag ser det otroligt annorlunda ut mot vad det tidigare gjort ( ska försöka visa er före- & efterbilder nu när vi bott här i ett år ) . April & maj präglades också av utgångar - El Corazon ↑ för att mitt hjärta jobbade där . men innan dess hann vi med en liten tripp till sthlm . jag gav Roberto en halvårspresent i form utav biljetter till UFC . Han blev otroligt glad & vi åkte upp till hans kusin med pojkvän och tillbringade en helg där . Det gjorde gott för själen ! ❤ likaså gjorde min & mammas vistelse på art garden spa på hisingen där i april . det är tur att man välsignats med världens bästa föräldrar !



hjärtonen i Slottskogen på grill .


I juni fick jag äntligen mitt nya jobb ! vilken lycka, men ack så kortvarig då min förra anställning slutade i sjuksrivning .. det är visserligen inget jag orkar bry mig om nu längre - nu har jag ett trivsamt & roligt jobb . för att inte tala om fantastiska kollegor ! midsommar firade jag uppe i värmland med härliga människor . det blev blött, men otroligt roligt . jag tror faktiskt att vi i brist på annat shottade gin där i värmen - galet .



Härliga människor på en fantastisk midsommarafton !

sommaren var i övrigt inte speciellt händelserik . det blev utgångar, jag fixade lägenheten mer & mer med Robertos hjälp . han fyllde 29 år i slutet av juli & det firade vi med tårtkalas och en ny TV . jag fick vara ledig i två veckor, sedan började jag på kundtjänsten på jobbet . det blev långa dagar, men jag tyckte & tycker fortfarande att det är kul .



en girls night out som slutade i stöld, utkastning & ett ärr på skenbenet ( det tillhör moi )


jag jobbade på under hösten, och kom kollegorna på jobbet allt närmre . det resulterade i många roliga utgångar, after works osv . i september anordnade jag en aw hemma hos mig efter att ha blivit facerapad av maja & rikard . tror absolut att jag har hittat vänner för livet på det där stället !



arbetskollegor hemma i min soffa .


i oktober åkte jag med mamsen till monaco, frankrike & italien på en långweekend . verkligen välbehövligt ! vi shoppade, åt god mat, sov ut på mornarna, njöt av gott rosévin & goda ostar . vi vandrade omkring i monte carlo, i nice, i antibés, i cannes, i bordighera & i ventimiglia . det var en fantastisk resa som jag hemskt gärna skulle vilja göra om !



Mamsen et moí utanför casinot .

november & december är så nära inpå att jag knappt vill skriva om det . men för er som inte vet vad som har hänt så har det varit stress på jobbet, vi har vart på lite ishockey, vi har vart på europe i scandinavium. dock var jag troligtvis den enda svensken som inte var på SHM .. men men . från & med första december har jag julbakat, julpyntat, julstökat .. ja, allt som har med julen att göra helt enkelt ! men idag åker grejerna nog ner, i alla fall den fula plastgranen, haha .



både jag & roberto tror att detta året kommer slå 2012 i alla fall .

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Kolla gärna in min blogg -> http://nathaliiers.blogg.se

2012-12-31 @ 13:16:22
URL: http://nathaliiers.blogg.se
Postat av: Linda [fotoblogg]

Sv: Tack och detsamma!

2012-12-31 @ 14:12:42
URL: http://lindassphoto.blogg.se
Postat av: HOMS

SV: Tack så mycket! ^^

2012-12-31 @ 14:57:49
URL: http://homs.blogg.se/
Postat av: Therese Björkman

Hoppas du får en riktigt bra avslutning på år 2012 idag!!

2012-12-31 @ 15:45:34
URL: http://theresebjorkmans.blogg.se/
Postat av: Ditte

Roligt att läsa din sammanfattning över året. Vad mycket som hänt dig!
Tror det är bra att göra en resumé och se vad man vill göra annorlunda nästa år.
Tror att det är bra att ha mål och för egen del skall jag försöka att ännu mer göra saker som är roliga.
Skall nog börja göra en lista....

2013-01-01 @ 11:26:49
URL: http://akker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0