Travelling

Tumblr_lqcubd36r01qh18zoo1_500_largeTaxi_largeTumblr_lpoi41deby1r0ec8wo1_500_largeTumblr_krel0w9mkp1qzaup4o1_500_large
 
Började morgonen här på kontoret med att chefen hittade flyg till Filippinerna för ca 3000kr, enkelt men ändå. Tänkte att jag kan väl också drömma mig bort denna fredag då. Så klickade mig in på Pricerunner och har hittat flyg, men vet inte om hotellet är prisvärt. Just nu kollar jag på en vecka i New York i februari, då har min "projektanställning" som jag har just nu gått ut, så då är det tillbaka till mina vanliga arbetsuppgifter, så då kan man säkert ta en vecka ledigt. Jag har ju redan en vecka borta i oktober när vi åker till Monaco. Skulle så gärna vilja komma iväg på en sådan resa. Vet att hösten och vintern kommer bli händelserik och rolig, men troligtvis också ganska stressig. Hade varit skönt att få koppla av en vecka. Alternativet är solsemester, men jag åker nog hellre till New York igen och strövar omkring, ser fina ställen (vill så gärna gå till The Met), shoppar lite och äter god mat. Har ni tips på hotell i New York?

Kommentarer
Postat av: Anna

SV: Vad kul , det är verkligen värt det :) Du får skriva sen vad du tyckte om boxen. Om du nu bestämmer dig för att prenumerera.

Svar: Absolut, ska fixa det när jag kommer hem, har ingen bankdosa på jobbet och måste signa beställningen (: Får bli månadens present, resten av pengarna ska jag spara (:
sannas rum

2012-08-24 @ 12:33:03
URL: http://www.annasrum.se
Postat av: Anna

SV: Glossyboxen ser jag verkligen som något jag unnar mig själv , en box fylld med lyx och massa skönhetsgodis man kanske aldrig hade tänkt och köpa annars. Älskar verkligen de med GlossyBox att man får chansen att prova på nya produkter man aldrig annars hade köpt.

Svar: Ja precis, också kanske man fastnar för en produkt också har man boxen att tacka för det liksom (: Mycket kul med prover också, tycker jag, att prova roliga grejer (:
sannas rum

2012-08-24 @ 13:03:42
URL: http://www.annasrum.se
Postat av: Anna

SV: Precis , jag har fastnat för många nya produkter. Speciellt de dyra som man aldrig ens hade tittat på. Men som nu efter att man testat dem verkligen tycker att de är värda pengarna. Sen är ju också oftast de dyra prdoukterna mycket drygare.

Svar: Ja precis! Älskar till exempel Dermalogica, ID Bare Minerals, Chanel... Finns mycket bra, men sällan man har råd att köpa allt det där (:
sannas rum

2012-08-24 @ 13:23:54
URL: http://www.annasrum.se
Postat av: Ronja Andersson

När jag var där va vi på Pennsylvania Hotel. Inte det bästa inne med säng och det men, det låg väldigt centralt och bra! Man är ju oftast ute och sover bara där så jag tycker det var bra!Det ligger precis jämte empire state building:)

Svar: Wow fräckt! Vi bodde längre ner mot Soho när vi var där sist. Nu htitade jag dock ett bra hotell tror jag, verkar ganska prisvärt (: Tack för tipset, jag ska kolla på det (:
sannas rum

2012-08-24 @ 13:42:45
URL: http://ronja.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Mysigt med resor. Skulle gärna vilja besöka New York någon gång. Men vår prio 1 är inte resor, utan det är helt klart att köpa hus:)

Svar: Ja, okej spännande! Vi ska nog inte kolla på hus förrän om många år, så vi prioriterar resor, god mat och shopping ;D och inredning till vår lgh (:
sannas rum

2012-08-24 @ 19:13:59
URL: http://jiasdiary.com
Postat av: Ditte

Har ett par bra förslag, men skall kolla upp det.
N.Y. är toppen. bodde där ett år som ung och firade min 30 års dag där. Minnesvärt, men strapatsrikt.
Älskar den stan. Och Beijing förstås.
Kram!

Svar: Åh, toppen, hade uppskattat det massor (: Kram kram
sannas rum

2012-08-24 @ 21:41:35
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Anna

SV: Precis som du skrev så är det sällan man har råd med alla dyra märkena. Och speciellt inte om man har testat produkten först.

2012-08-25 @ 12:35:45
URL: http://www.annasrum.se
Postat av: amanda

Hej! Fick reda på en superbra sida som heter airbnb.com där det ligger en massa lägenheter uppe som man kan hyra för helt okej priser jämfört med hotellboende i New York:) Dem flesta har fått kanonrecensioner! KOlla där!

Svar: Åh tack Amanda, supersnällt (:
sannas rum

2012-09-24 @ 17:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0