Sep. 30, 2012



Snart är det bara en månad kvar tills det blir seritittande for real igen. På senaste har vi som sagt börjat kolla på The Apprentice UK, men mina favoritserier just nu är 1. Game of Thrones, 2. Revenge, 3. Once Upon a Time. Den 30 september är det dags för de två sistnämnda att börja sändas igen, så måndagen den första oktober kommer jag återigen sitta bänkad hemma i soffan med filt, mörk choklad och gott te och först se Once Upon a Time och sedan Revenge (sparar alltid det bästa till sist). Kan inte vänta, nästan så att jag vill gå in och läsa spoilers för att jag är så otålig. Dock är det lika med döden, lär bli mördad hemma om jag går in och gör det. Roberto blir typ hysterisk bara av att jag följer Revenge's fanpage på Facebook, även om de bara lägger upp teasers, citat från förra säsongen och typ "vad tror ni händer?" Men han får panik ändå... Jaja, nu är det en månad och en vecka kvar, och jag är så stört förväntansfull så det finns inte. Game of Thrones får jag däremot vänta till nästa år med att kolla på!

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej Sanna! Jag har kollat igenom dina tips på bloggdesign men hittar inget om hur man ändrar utseende på den nya funktion med att man kan svara på kommentarer. Skulle du kunna säga vart i stilmallen man ändrar det? Eller kanske länka om du någon gång visat men jag missat. Tack på förhand. Älskar förövrigt din nuvarande design! Så stilren och snygg :)

Svar: Har inte hunnit visa det ännu, kommer göra tips om det så fort som möjligt (:
sannas rum

2012-08-27 @ 18:08:47
URL: http://fridaslondon.blogg.se/
Postat av: Sandra Nilsson

Åh, Game of Thrones... Vill inte vänta!! Lätt bästa serien hittils och jag skulle nog spotta på Geoffry om jag såg honom IRL... Tycker synd om honom, och den som spelar Cersei men kan inte låta bli att hata dem liksom...

Svar: Haha nej jag känner precis samma sak, jag haaatar verkligen dem. Men sista avsnittet i säsong två var ju helt galet. Jag kunde verkligen inte titta, tycker det är så obehagligt med de där vita vandrarna ;P
sannas rum

2012-08-28 @ 21:57:03
URL: http://sandranilssonsfoto.blogg.se/
Postat av: Sandra Nilsson

Åh, ja! Dem är riktigt äckliga! Men ska bli kul att se vad som händer i säsong 3, hoppas verkligen drakarna växer till sig fort!

Svar: Ja absoluuuut ;D de är väl enda sättet att stoppa de vita vandrarna? (;
sannas rum

2012-08-29 @ 10:01:48
URL: http://sandranilssonsfoto.blogg.se/
Postat av: Sandra Nilsson

Hell yes!

2012-08-29 @ 17:41:49
URL: http://sandranilssonsfoto.blogg.se/
Postat av: alexandra

men blev inte revenge nedlagt??

2012-08-31 @ 16:53:45
URL: http://simplyamazing.blogg.se/
Postat av: alexandra

my bad, tänkte fel! :)

Svar: Haha fick en smärre chock ;P
sannas rum

2012-08-31 @ 16:55:38
URL: http://simplyamazing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0