Veckans intervju!

I veckans intervju beskriver personen sitt varumärke på detta speciella sätt:
❝ Jag driver en blogg som fokuserar på mode och webbdesign, där pixelperfekta kollage blandas med egna fotografier, och så klart; massvis med mode- och skönhetstips! Eftersom att jag inte bara vill blogga för bloggandets skull, om man kan kalla det så, har jag sedan en tid börjat tillverka bloggdesigner på beställning, just för att jag vet hur viktigt det kan vara att just ha en blogg som känns personlig som som "sin" och verkligen kan tala för personen bakom bloggen. ❞

Om jag i stället ger er denna beskrivningen, ❝ 22 år. Örebro. Digital Mediedesigner. Mode. Webbdesign. Fotografi. Stil. New York. Shopping. Film. Nära & kära. Bloggen. Nikon D40X. ❞  Vet ni vem det är då?

Självklart är veckans intervju baserad på bloggerskan Beatrice a.k.a. Takai!


En sockersöt tjej, studerande, älskar fotografera, smink och skönhet. Perfekt för en intervju helt enkelt, dessutom bjuder hon på sig själv. Det kan inte bli bättre!



Webshop, är något man ser mycket av i din blogg. Hur kommer det säg att du beställer mycket från webben, och hur gör man en bra affär just via webben?
Jag älskar stilar, och är just nu själv inne i en svart, vit och grå-period då det gäller kläder, men även enklare smycken, främst i silver. Ibland kan jag tycka att det kan vara roligare att skapa sin egen stil via kläder som man kanske inte alla har, därav mitt webbshoppande. Det är alltid kul att få en komplimang eller en fråga om var man har hittat en ring, ett armband eller en unik blus - det är det roligaste med att få skapa sin stil, och på så sätt kunna inspirera andra. Jag tror att man kan få en uppfattning om hur man kan skapa sin egen stil, just eftersom att outfitbilder finns det miljontals av - och alltid hittar man någon man inspireras av!


En produkt du aldrig kommer kunna leva utan?
Min dator såklart! Utan den skulle jag inte kunna ha kontakt med min familj eller min pojkvän, eller mina vänner. Jag skulle inte kunna hämta inspiration på samma sätt jag gör nu, eller få tips om nya trender lika snabbt som man idag kan få. Datorn är ett väldigt bra redskap på det sättet tycker jag, och jag funderar snart på att göra en investering och ansluta mig till Mac-familjen. Nog för att Helge (min dator alltså ...) är en pålitlig källa, men snart har nog bäst-före-datumet gått ut tyvärr.

Vad tilltalar dig mest och minst inom modevärlden?
Alla outfitbilder måste jag nog säga! Det är kul på det viset att man blir glad då man få se snygga kläder, snyggt stylade personer, och fräscha fotografier. Lookbook.nu är en sådan källa, tumblr eller we heart it, som blivit stora verktyg inom bloggvärlden, och jag har själv konton där faktiskt, men jag har faktiskt valt att bara fokusera på blogg.se för tillfället, då det är svårt att uppdatera på olika ställen samtidigt; det är svårt att hinna med, även om det är kul!

Hur beskrivs din garderob?
Åh, jag har en väldigt färgglad garderob om man jämför med hur den såg ut när jag först flyttade till Örebro! Jag är en väldigt färgstark person, i alla fall om man frågar mina vänner som verkligen känner mig, och ibland kan jag tycka att min svart-vit-gråa-period kan kännas lite tråkig, men den är också lite "mognare" på ett sätt kan jag tycka. Men som sagt, jag har alltid haft mina perioder på olika sätt i livet, och detta är en klädperiod som jag har just nu. Jag skulle vilja investera i mera key-pieces, som en riktigt snygg kavaj, en riktigt fin ljus blus, och blåa jeans som sitter som en smäck, för de är plagg jag saknar.


Jag har själv väldigt svårt att finna bra produkter till mitt hår, och om jag skulle behöva hjälp med lite tips och idéer finns det att hämta hos dig? Vad för produkter rekommenderar du för att få så fint hår som du har?
Jag har självlockigt hår, men för att definiera mina lockar använder jag en hel drös med produkter. Jag gillar tjockt och "stort" hår, och eftersom mitt hår är både uppklippt, och urtunnat längst ned mot topparna. Produkter man bör investera i för torra hår, är en riktigt bra hårmask/inpacking. Där kan jag bara råda er till att man får det man betalar för, Kerastase är ett bra exempel på hårvårdsprodukter som verkligen gör det dem ska göra. Mitt andra tips är att köpa en värmeskyddsprodukt som man sprayar över håret innan föning, och kanske ett extra lager innan man plattar håret. Något som jag också gillar att använda, är en hårolja som jag applicerar i topparna när håret fortfarande är blött. Detta gör i alla fall att mitt hår torkar fortare om jag väljer att inte föna det torrt. Sedan är ett torrschampoo alltid ett bra val om man inte vill eller har tid att tvätta håret allt för ofta; Proffs har ett superbra som kostar runt 50-lappen, och Basiste XL Volume är också en riktig höjdare, haha! Har man väldigt torrt hår, är en leave-in-produkt också bra att använda - jag använder en spray med keratin i från Schwartzkopf.

Vilka fem plagg/accessoarer lyfter din garderob?
Mina fem måsten just nu skulle jag kunna beskriva som; ett vitt spetslinne, ett par snygga svarta jeansleggings, en snygg väska, en vit tee och en skinnjacka. Det är det ni ser mig oftast i, och det är det jag trivs i, eftersom att man både kan klä upp en tee och klä ner den till vardags med rätt smycken och skor.

Superläckert ju!

Har du något favoritmärke när det kommer till nagellack?
Jag tycker självklart att OPI har de snyggaste färgerna, men oftast så tycker jag att 150 kronor är alldeles för dyrt för att lägga ut på ett sådant när pengarna börjar tryta faktiskt. Men om jag fick välja, så skulle jag välja OPI. Det märket jag använder mest tror jag fakitkst är MNY, där nagellacken kostar runt 30-40 kronor och finns i hur mycket fina färger som helst! Dessa sitter faktiskt väldigt bra för att vara så billiga, vilket är ett stort plus!


Hur tycker du att man ska klä sig i höst?
Jag hoppas ju att det kommer att bli mycket blommiga mönster i höst, både storblommiga och småblommiga. Sedan hoppas jag också att den där snygga vinröda färgen blir lika het i höst igen, för den gillar jag verkligen. Sedan är ju brunt en klassiker, och jag skulle verkligen vilja försöka hitta en mörkbrun skinnjacka. Till det skulle jag matcha med MC-boots, och ett stort halsband i guld. Kanske någon statement-ring och små örhängen. Det skulle vara något - men jag har inte så bra koll på hösttrenderna för hösten faktiskt. Men något i den stilen vore awesome!

Fina exempel genom vackert kollage från vi av Takai



Sist men inte minst, vad inspirerar dig? Inspirera oss!
Det är så svårt att säga exakt vad som inspirerar mig, men det är klart; någonstans kommer den ju ifrån! Jag tror att det är kombinationen av olika bloggare, outfitbilder, modetrender och kändisstil som gör att jag kan "se framför mig" hur t.ex. en outfit skulle kunna sättas samman, eller hur jag ska sätta ihop ett inspirerande kollage av kläder, inredningsprylar, smink eller bloggdesigner jag gjort. Inspirationen till mina egna fotografier kommer bara när jag har ett fint ljus i min lägenhet och sedan kan se det "blänka till" någonstans, och då tar jag genast upp kameran och fotar det som "blänkte till". Ibland behöver det inte vara svårare än så! Det gäller bara att våga trixa lite med kameran och så kanske man får till riktigt snygga bilder av en slump någon gång, och sedan kommer man att lära sig hur man bäst tar snygga bilder "av sig själv" nu.


Mums, vilken härlig brud vi fick intervjua! Fötterna på jorden, tankarna på vackra ting
och glädje på läpparna. Man kan ju inte begära så mycket mer, eller vad tycker ni?
Jag diggar den här tjejen skarpt, man blir glad när man kikar in på hennes blogg.
Har ni missat det, så gör det nu!

Intervju: Camilla
Vill du också bli intervjuad av min underbara admin Camilla? Maila då henne på [email protected]


Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, hon är så söt (:

2012-04-27 @ 10:30:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0