Städschema



Ni vet att jag älskar rutiner och scheman. Därför har jag gjort ett litet schema för min kvällsstädning som jag ska ha ikväll när jag ändå är ensam hemma. Det är lika bra att jag har något att följa, för det är mycket jag måste städa. Men jag tänker positivt för jag älskar ordning och reda.

Börja med att plocka undan i sovrummet → vardagsrummet → köket. När vi målade i helgen så kastade vi in det mesta från hallen och vardagsrummet i sovrummet. Så jag börjar med sovrummet tänkte jag.
Dammsuga. När allt är bortstädat så brukar jag dammsuga, visst är det en skön känsla när man dammsuger? Jag gillar verkligen att dammsuga. Haha vilken tönt jag är.
Efter dammsugningen tvättar jag golv och då måste jag även få bort alla färgfläckar som finns kvar sen helgens målning.
Sist men inte minst måste jag ta tag i den äckliga disken. Jag hade kunnat ge vad som helst för en diskmaskin...


Har jag tid ska jag som sagt slipa och måla den nya bokhyllan. Vi har bestämt att vi ska ha som en arbetshörna i vardagsrummet nu när vi inte har så mycket annat att fylla rummet med, och det ska jag försöka fixa till. Astrist inlägg, men det är bara för att hjälpa mig själv med den här tråkiga kvällen jag har framför mig. Sen bliré kvällen och sängen för min del. Ska bli skönt att vara ensam hemma, ha hög musik i lurarna och ta ut all överskottsenergi på städningen. Egentligen hade jag velat svettas på gymmet ikväll, men orkar inte komma hem efter en lång bilresa på söndag {5O mil in my --- } till ett jävla mayhem. För övrigt är jag på fruktansvärt dåligt humör idag. Yay!

Kommentarer
Postat av: LINDA

haha bra då ;)

2012-04-11 @ 17:42:19
URL: http://liindasliife.blogg.se/
Postat av: Tjugofemte December

Måste skratta ändå, du är ganska söt när du är arg :) Städa på :) med lurarna på högsta ♪ ♫

K.R.A.M ♥

2012-04-11 @ 17:59:47
URL: http://decemberme.blogg.se/
Postat av: Camilla

Åh, det är rogivande att städa!

2012-04-11 @ 20:35:39
URL: http://soglam.blogg.se/
Postat av: Sanna

sv: ååå va snäll o go du är =)

2012-04-11 @ 22:17:30
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Emelie ✩

Har en design fråga till dig :) Vad heter den musen du har på min blogg ? hehe! Den handen, vart hittar du den om du har en länk eller något?? Kram

2012-04-11 @ 23:00:28
URL: http://linneafea.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0