Minns ni detta?



Nu är det över ett år sedan jag stängde ner hela min blogg under en period och var så jävla förbannad på er läsare för att ni inte kunde unna mig fint väder i London. Haha... Vem försökte jag lura? Klart att jag inte kan sluta blogga, lär aldrig hända! Men den här filmen var faktiskt på riktigt, jag grät som ett litet barn, var så fruktansvärt besviken på alla de elaka kommentarerna jag fick utstå. Jag tror ärligt talat att jag är en av de bloggare som faktiskt fått sämre självkänsla på grund av elaka kommentarer. Det är lätt för Blondinbella och Hanna Widerstedt att slå ifrån sig saker, tror jag, för deras bloggar är såpass stora och de har inte samma relation till läsarna som jag har till er - vafasen, pratar med flera av er varje dag, har träffat flera av er och sådär. Det blir en annan sak då när folk börjar kommentera anonymt. Tyvärr så kan 1OO snälla kommentarer inte slå en enda liten elak kommentar. Det skär i själen, medan de snälla kommentarerna vägrar gå in. Sen fick jag ju utstå en hel del annat just i den vevan; vänner som svek och lämnade mig, människor i London som utnyttjade mig, alldeles för mycket alkohol och lite för lite sömn i längden. Jag tror att det var här, i mars 2O11 som mitt självförtroende kördes ordentligt i botten. Det ligger tyvärr kvar därnere, men idag jobbar jag i alla fall på det. Om än ensam. Men det finns vägar så smala att man måste vandra dem själv. Det är ett citat som jag gillar. Och när jag ändå håller på så slänger jag in ytterligare ett citat:

Det finns ett helvete - att vara ensam. Det finns ett himmelrike - att kunna vara det.

Kommentarer
Postat av: helene - passion for heels

Fällde tårar då men även idag när jag ser detta. Fina du <3

2012-04-11 @ 15:10:56
URL: http://hellenius.blogg.se/
Postat av: kajsa

du är stark!!!!!!!!

2012-04-11 @ 15:15:37
Postat av: adam

varför skal du sluta blogga för oss andra. Och jag respekterar dig som gör det eftersom att du är tröt på dom som kommenterar men du får ha det så bra och bry dig inte om dom andra som seger det om dig <333

2012-04-11 @ 15:35:01
Postat av: sannas rum

adam: detta var ett år sedan jag la ut den filmen och då skulle lägga ner. Om du läser inlägget så ser du det (:

2012-04-11 @ 15:40:01
URL: http://sannasrum.se
Postat av: LINDA

tack!



och tycker verkligen det var bra av dig att inte sluta blogga förra året p.g.a dumma/avundsjuka kommentarer. Det ska man ju aldrig göra och det har du ju inte heller gjort. Om du nu fick kommentarerna i din blogg för ett år sedan och sluta då men börja igen efter ett tag så tycker jag det är väldigt bra av dig ändå!

2012-04-11 @ 16:53:40
URL: http://liindasliife.blogg.se/
Postat av: Siri

Jag har följt din blogg väldigt länge och du har hjälpt mig mycket med designandet o så. Du är asgrym och skit i de dära idioterna som är skriver sånna saker. Blev nästan förkrossad när du hade tänkt lägga ner bloggen förut och jag förstår hur du kände, blev superglad sen när du började blogga sen igen. tycker du verkar en asgrym o snäll tjej men jag har lite funderingar också. Såg att du hade en Macbook Pro. Har gått o tänkt på att köpa en sån, tjäna ihop lite egna pengar och undrar om du skulle kunna rekommendera den osv. :) skulle vara bra, för jag vill ändå va säker när den kostar sådär lite mer pengar. Grym blogg! Hoppas du kan svara på min kommentar :)

2012-04-11 @ 17:21:09
URL: http://thelionqueen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du är en fantastiskt fin och söt tjej och du verkar vara en riktigt snäll och omtänksam person också. När du la upp videon förut läste inte jag din blogg men jag är så glad att du fortsatte. Din blogg och dina designtips är grymma och det är även du. Stå på dig för du är verkligen underbar :)

2012-04-11 @ 17:38:42
URL: http://hannahjelting.webblogg.se/
Postat av: Tjugofemte December

Men åååhhh det citatet brukar jag använda och här kommer ett till "lev ditt eget liv för du ska dö din egen död" :) Tänkvärt.

Ja jag kommer ihåg denna video, jag blev så ARG (tror jag mailade dig ggr flera?) och JA det stämmer precis allt du skriver om kommentarer etc. BLÄ. En elak kommentar kan förstöra mycket. Nu har jag ett väldans bra självförtroende och har utstått en hel del kränkningar och misshandel genom åren privat utanför bloggen av min f d sambo men det som "inte dödar det härdar" om än ärren alltid finns där och jag blivit förändrad som människa -mera ensamvarg och tillbakadragen som resultat.



Kämpa på Sanna ♥

2012-04-11 @ 17:41:13
URL: http://decemberme.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag blir så förbannad. Förstår inte människors vilja att skada andra så mycket. Eller att skada någon över huvudtaget.



Jag är glad att du valde att stå emot, jag är glad att du kämpar och jag är glad att du jobbar med allt som är jobbigt för dig.



Du är en otroligt fin och vacker människa och jag hoppas att några snälla kommentarer kan leta sig in och lyfta dig uppåt, om än bara en millimeter i taget.



Kram

2012-04-11 @ 18:06:48
URL: http://matildarodin.blogg.se/
Postat av: adam

ååå tack jag blev räd att det skulle vara på riktigt

2012-04-11 @ 18:18:27
Postat av: Hanna

sv: Precis! Man tar bara åt sig av det dåliga och kan inte ta in det bra sakerna. Önskar att det var tvärtom!

2012-04-11 @ 18:40:14
URL: http://hannahjelting.webblogg.se/
Postat av: junitjej

Jag hoppas verkligen att du numera slipper elaka kommentarer. Det är så hemskt att det finns människor som kan häva ut sig vad som helst bakom en skärm. Du är varken tjock eller ful. Jag antar att de som skriver så är avundsjuka på dig, men det är svårt att intala sig det. Det är väldigt lätt att t åt sig av de elaka kommentarerna. Jag tycker iallafall att du är BÄST!!

2012-04-11 @ 18:47:17
URL: http://junitjejen.se
Postat av: daniella

När jag såg detta inlägg för ett år sedan fick jag panik, en av mina favoritbloggerskor får inte lägga ned!

Jag är så otroligt glad över att du kom tillbaka och började blogga, för din blogg är verkligen suverän och som sagt, en av mina favoriter!

2012-04-11 @ 19:41:36
URL: http://ddaniellaa.blogg.se/
Postat av: Isabell

Du har så många bra citat på lager, tack för att du delar med dig av dem. Jag blev uppriktigt sagt väldigt ledsen när du bestämde dig för att lägga ner din blogg - och jag är så glad att du kom tillbaka! Jag blir alltid glad när jag läser dina inlägg, eller får ord på känslor jag inte kunnat identifiera. Tack för att du delar med dig!

2012-04-11 @ 20:09:24
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: josefine

det är bara mänskligt att ta illa upp av andra människors kränkningar och elaka ord, jag själv har det. och lyckas man slå ifrån sig dom och inte bry sig så är det bara hur bra som helst.



jag hoppas verkligen att du mår bättre snart, och rent ut sagt kan skita i de som försöker trycka ner dig. det är inte lätt, jag vet. men gör dig själv en tjänst och kämpa på, det vinner du på. det lovar jag. du är jättevacker sanna, och har ett stort hjärta. kom ihåg det.

2012-04-11 @ 21:21:18
URL: http://iosefinthuresson.blogg.se/
Postat av: Ditte

Visst är det nog så... Man måste kunna trivas med att vara ensam med sig själv för att kunna vara med någon annan.

Du har kommit långt på din resa! Härligt Sanna!

Jag tycker verkligen att du är beundransvärd! Stå på dig!

Den som skriver skit på din blogg är inte värd att få din uppmärksamhet.

Kramar!

2012-04-11 @ 22:08:16
URL: http://akker.blogg.se/
Postat av: sannas rum

adam: klart jag inte skulle lämna er :}

2012-04-12 @ 09:43:12
URL: http://sannasrum.se
Postat av: Emilia

åååååh du är så himla vacker sanna!!

2012-04-12 @ 10:45:05
URL: http://emiliarohdin.blogg.se/
Postat av: annelie berg

åå, kram på dej. Tiden går så fort och allting löser sej ju till slut :)

2012-04-12 @ 18:11:59
URL: http://recently.se
Postat av: Emelie

Sanna, du är sjukt vacker, och jag blev rädd här för att jag har följt din blogg sjukt länge och jag trodde detta va att du typ skulle sluta blogga på riktigt nu :o Men tur att det inte va det :D Älskar värkligen din blogg!! :D

2012-04-12 @ 19:56:27
URL: http://linneafea.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag fick höra om din blogg genom en annan blogg som jag hade följt ett tag. Tyckte att din blogg verkade intressant så jag klickade mig in på den, men när jag kom in på din blogg så möttes jag av den här videon.

Blev riktigt ledsen när jag såg den, du verkade som en trevlig person.

När jag sen såg att du hade börjat blogga igen så började jag läsa din blogg och har gjort det sedan dess :) :)

2012-04-13 @ 10:21:59
URL: http://majaakesson.blogg.se/
Postat av: Natalie

Har läst din blogg i typ två år, och jag har alltid tyckt om din blogg supermycket!!

2012-04-16 @ 20:58:37
URL: http://nanoko.blogg.se/
Postat av: Melinda - stolt mamma till 3 killar ♥

Du är inte ensam gumman.. kom in på din blogg av ren slump och fastnade och tänker absolut följa din blogg :) jag är en tjej som oxå fått vääääldigt mkt skit genom min blogg och får än idag men jag är idag såpass stark så jag vänder bara ryggen åt dom ;) hoppas du inte tar åt dig för de är inte värda ett piss de som håller på!



Dom kan inte må bra!!



Kram på dig, jag tror på dig :)

2012-04-18 @ 00:46:20
URL: http://karlekmedordochfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0