worst boyfriend ever?



TV3


Nej, det är absolut inte min pojkvän, han är ju den bästa, mest omtänksamma och snällaste någonsin. Däremot har jag ju börjat titta på det där löjliga programmet Värsta Pojkvänsakademien. Det är så löjligt så att det är roligt, haha. Men jag får lite panik av att titta på det, börjar fundera på om alla killar beter sig sådär när deras flickvänner inte ser på... Men det tror jag inte, det känns som att casten i programmet är exceptionellt dumma i huvudet och respektlösa. Verkar ju vara det som är bra TV nu för tiden... Alla program som läggs till på tablåerna är ju otroligt förnedrande program nowadays, känner jag.

Någon annan som tittar på det?

Kommentarer
Postat av: Corina!

Sv:

Taack! De är jätte mjuka! ^^

2011-10-24 @ 15:21:55
URL: http://chokladklubban.blogg.se/
Postat av: Corina!

Sv:

haha aa, ska kanske visa det senare ikväll ;)



//

2011-10-24 @ 16:34:12
URL: http://chokladklubban.blogg.se/
Postat av: Sessan

Väldigt glad att ALLA killar INTE är lika som de i programmet. Säger som dig, det är så pinsamt så, men man måste bara titta.

2011-10-24 @ 16:46:20
URL: http://impalaa.blogg.se/
Postat av: klara

Min brors kompis är med, Lisa som är tsm med Simon :) Dock så tycker hon inte alls att han är en dålig pojkvän, utan hon fick typ ett erbjudande att vara med eller nått sånt :S Och så klart tackade hon inte nej eftersom det finns chansen att vinna 300 000kr :) Konstigt men sant...

2011-10-24 @ 16:57:41
URL: http://klarahe.blogg.se/
Postat av: Elle

Får jag inget länkbyte med dig? :P :( Mina kompisar och jag ska se det där imorgon, haha jag har inte sett det än men dem är helt besatta typ :P hahaha

2011-10-24 @ 16:58:31
URL: http://elagman.blogg.se/
Postat av: klara

sv; Neej skojjar inte ;) Haha ja jag vet, sjukt! Om du tänker efter vad hon sa för anledning till att han var en dålig kille så var det en inte alls bra anledning :S...

2011-10-24 @ 17:29:16
URL: http://klarahe.blogg.se/
Postat av: Anna

SV: Tack :)

Jag har sett programet ett par gånger fast den engelska versionen. Jag blir så sur , jag fattar inte hur killarna kan bete sig som de gör men ännu dummare är ju tjejerna som stannar kvar hos dem. De förstår jag verkligen inte , fattar de inte att de förtjänar bättre eller vad är det?

2011-10-24 @ 17:30:03
URL: http://www.annasrum.se
Postat av: klara

sv; Ja :) Jo det tycker jag med :D

2011-10-24 @ 17:32:03
URL: http://klarahe.blogg.se/
Postat av: Lisa Holmström

Nej såhär var det: Simon anmälde sig själv till "vill du åka utomlands och ha kul", sen ringde dom även mig och jag fick inte veta speciellt mycket heller, fick också veta att det skulle heta Sveriges skönaste snubbe (hörde namnet pojkvänsakademien första gången samtidigt som killarna) och att det skulle vara en charmkurs. När vi väl fick veta vad det egentligen var sa vi att vi ville hem - därav anledningen att vi och även Anja och Torbjörn fick åka först. Ni får gärna ställa frågor i min blogg om ni undrar nåt, vill inte att det ska bli missförstånd, Simon är verkligen inte en dålig pojkvän :)

2011-11-09 @ 23:02:43
URL: http://www.ronjalisamarie.spotlife.se
Postat av: Lisa Holmström

Det är sant, det är många tjejer som INTE anmält sina pojkvänner (vissa är inte ens tillsammans), men sånt kommer ju inte fram i programmet eftersom det förvirrar tittarna osv, och man blir som tittare mer provocerad om det framstår som att vi alla tjejer anmält våra pojkvänner i smyg - hela tiden får vi höra att vi tjejer är korkade som anmälde dom och som är tillsammans med nån vi hatar men så är det ju inte. Ja men absolut, dom har ju rätt att klippa PRECIS som dom vill, dom skulle alltså egentligen kunna klippa ihop ord eller meningar från olika tillfällen för att få fram det som dom vill, och det som visas är ju ändå inte ens hälften av det som verkligen hände där, vissa dagar filmade vi inte alls. Men sen finns det ju flickvänner som faktiskt anmälde sina killar och såg det här som en sista chans, och killar som verkligen ÄR dumma i huvudet och jag fattar inte varför tjejerna är kvar hos dom. Om jag inte hade varit med hade jag inte tittat på det, tycker det är sjukt dåligt och B-igt, men nu kollar jag bara för att det är människor som jag känner och jag tycker det är skitroligt då, jag har ju hört vad dom har fått göra och så så det är kul att få se och se hur dom har klippt ihop allt. Tack, vi trivs jättebra ihop och det där var verkligen inte stället för oss :)

2011-11-10 @ 16:41:02
URL: http://www.ronjalisamarie.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0