something's better than nothing.



WEHEARTIT.COM


Jag har börjat resonera som så att 3O minuter på gymmet är bättre än O minuter på gymmet. Jag vill ju verkligen ta tag i mitt liv och min hälsa, så nu har jag försökt bygga upp alla förutsättningar som går för att jag ska lyckas ta mig iväg till gymmet minst tre gånger i veckan. Det lättaste, som jag sagt innan, är att skapa rutiner. Så nu försöker jag planera in i min iCal alla dagar samt hur länge jag ska vara på gymmet. Igår var jag bara där i ungefär 3O minuter, för att jag fick en impuls på väg från Smarteyes (jag har köpt nya glasögon, som ni ska få se inom kort) att träna. Eller jag hade med mig träningskläder just in case. Dock hann jag inte speciellt långt för jag hade ju bestämt med min älskade älskling. Men som jag sa från början - något är bättre än inget. Så jag kämpade extra hårt med extra mycket motstånd på både cykeln och crosstrainern.

Min motivation, min inställning och min inspiration kommer från Amanda. Varje dag läser jag hennes blogg, och hittar den där motivationen som jag så länge saknat. Jag brukar kolla på hennes före- & efterbilder och intala mig själv att kan hon så kan jag med! Dessutom svarar hon alltid på mina kommentarer och peppar mig, det betyder hur mycket som helst (jag blir nästan lite tårögd här), för jag vill ju. Men jag har verkligen aldrig tyckt att det är kul att träna. Men äntligen, Ä N T L I G E N ! har jag börjat tycka det nu.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Sv: tack hon är verkligen min ögonsten den där lilla hunden ;)

2011-11-02 @ 12:34:00
URL: http://moonzanna.se
Postat av: olivia-drömmen mot att bli fotograf

sv: yes, greveholm är grymt bra :D

kramis♥

2011-11-02 @ 18:09:29
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Melinda

Sv: Tack så mycket :)



Du är verkligen jätteduktig Sanna! Jag beundrar dig för att du verkligen sätter upp mål i ditt liv och verkigen ser till att nå dom! Jag önskar verkligen att jag var lika duktig som dig.. speciellt när det kommer till att ta tag i tränandet, men ja... jag hur mycket jag än vrider och vänder på det så har jag inte tid. Och det är så jobbigt! För ja vill verkligen träna på gym :(

2011-11-03 @ 07:31:34
URL: http://trettondemars.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad bra att du hittat felet :) Det är okej :)

2011-11-03 @ 09:04:35
URL: http://malineriiksson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vad fin du är Sanna! Tack så himla mycket för dom orden, värmer som tusan! Du är lika fantastisk själv, och som du säger en stund är bättre än ingenting. För det är oftast då man tränar som mest effektivt än går planlöst på gymmet i 1,5 timme! GRYM! Kör hårt nu, jag tittar in här hela tiden :)

2011-11-03 @ 12:13:58
URL: http://mycketamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0