a new day



WEHEARTIT.COM

Vet ni vad? Ibland kan jag känna att jag är lite paranoid. Eller att jag är cynisk. Samtidigt är jag naiv och tror gott om alla - men så ser jag också problem som inte finns och är fantastiskt känslig. Funderar på om jag borde gå i KBT eller något för att få bort det där känsliga... Men det var inte vad jag skulle säga. Nej, nu sitter jag här på kontoret, dricker mitt dagliga glas med C-vitamin och är ganska nöjd med mig själv för att jag har gjort sex relativt stora uppgifter redan. Då kan man pusta ut lite grann och ta det lagom piano fram till lunch.

Om man är nöjd med tillvaron, man har världens bästa pojkvän, goa vänner och en fin familj, allt det materiella man behöver och pengar så att det räcker - varför ska man då gå och oroa sig? Jag är en såndär person som jämt och ständigt tror att himlen ska rasa ner över mig, att min tillvaro ska krossas av en hammare. Som går och väntar på haken, på hammaren, på himlen för att jag inte förstår varför jag förtjänar allt jag har och upplever. Jag är så otroligt tacksam för allting! Bara lite tankar jag måste få ur mig för att själv inse hur tacksam jag är och borde vara!

Idag har jag bestämt mig för att gå till gymmet och sedan ska jag hem, städa upp lite i lägenheten (vi har vart lite grisiga de senaste dagarna) och sist blir det bloggdesigner och en släng med Rederiet. Låter som en bra kväll tycker jag, även om jag önskar att dygnet var ett par timmar längre.

Kommentarer
Postat av: Carolina

KBT borde alla gå i. Det är så bra att lära sig att förstå sig själv, lära sig VARFÖR man känner, tänker och tycker på ett visst sätt.



Du kanske är lite som jag, jag är nästan rädd för att vara lycklig, för då är man så sårbar, man vill ju inte förlora jobbet man trivs på, ens fina hem och stöttande vänner och fantastiska pojkvän liksom. Man vill ju ha kvar allt och rädslan av att förlora något kan ju leda till att man sabbar allt själv.



Så, KBT är bra!

2011-11-03 @ 10:55:27
URL: http://carrooouw.se
Postat av: Custuz

Det typsnittet som du har skrivit ex Tips & Tricks, Sanna 20 år, Kläder och ascesoarer med (högst upp), vad heter det? och vart har du hittat det? jättetacksam för svar;)

2011-11-03 @ 22:57:12
URL: http://www.custuzs.blogspot.com
Postat av: mariaolsson '

hej! ville bara säga att jag har fixat på min nya bloggdesign i 2 hela dagar nu och när jag har kollat in din blogg så har jag fått MASSOR hjälp, du anar inte. du är verkligen jätteduktig. :) aa, det var mest det jag ville säga, för jag tycker du ska veta hur glad jag blev när jag har kunnat få så mycket hjälp genom dina videos.



dessutom så gillar jag din blogg också! du är riktigt grym :) tack för hjälpen kanske jag borde säga också!! så aa, tack för hjälpen och ha det bra :D kram!

2011-11-04 @ 01:32:26
URL: http://annamariiaaa.blogg.se/
Postat av: sanna♥

Fin blogg !

2011-11-04 @ 12:02:20
URL: http://ananaskiwi.blogg.se/
Postat av: seperti

Hej söta lilla du, jag har sett att fuskbugg.se inte funkar längre, har du något annat tips på vad man ska använda? mitt typsnitt i rubriken ser hemskt ut. tacksam för svar=)

2011-11-04 @ 13:31:17
URL: http://seperti.blogg.se/
Postat av: j o h a n n a

Vad heter typsnittet du har i inläggen? :)

2011-11-07 @ 16:05:51
URL: http://johannafyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0