Svar på frågorna - bloggrelaterat



Fråga: när ska din nästa design invigas? (:
Svar: Jadu, har inte börjat med något och inte haft tankar på det heller, så det kanske blir om ett par veckor.

Fråga: hur blev din blogg så stor?/Hur får du så många besökare till din blogg?
Svar: Bra fråga! Jag tror det beror mycket på alla mina bloggtips och photoshoptips, men också på att jag har legat på mest-aktiva-listan, på startsidan, kämpat mycket med att få läsare till min blogg. Försöker också göra många länkbyten och uppskattar verkligen när andra länkar mig, så tackar alltid och försöker vara trevlig mot läsarna. Jag värnar om dem jag har!

Fråga: nämn fem lite mindre bloggar du läser och fem lite större
Svar: Läser faktiskt inte så många, men jag läser Blondinbella och Tsukii, det är väl de stora bloggarna. När de kommer till småbloggar är mina favoriter Kajsa Forsen (min bästis, hihi), Charlotte Thoren (älskar hennes bilder), Isabellicious (sjukt duktig och kreativ tjej), KlubbLucas (kompis som bor i USA) och Mirres blogg (goaste tjejen, om man vill läsa hennes blogg så måste man ha lösenord).

Fråga: Varför började du blogga?
Svar: En tjej som jag "kände" skulle göra en modeblogg, och jag tyckte inte hon hade så mycket koll på mode... Så jag tänkte att jag skulle göra en som var bättre. Det var mest som ett skämt från början när man var femton bast och ganska så osäker. Men sedan började jag gilla det, att skriva av mig, visa upp mina shoppingfynd och mina outfits.

Fråga: vem är din "förebild" inom bloggvärlden?
Svar: Blondinbella!

Fråga: Hur länge tror du att du kommer att fortsätta blogga?
Svar: Ingen aning, beror på hur länge jag tycker att det ger mig något.

Fråga: Varför & när började du blogga på allvar ,eller har du alltid varit seriös ?
Svar: Blev seriös när jag flyttade från Blogspot till Devote, det var i januari 2008. Vet inte riktigt varför, jag tror det beror på att jag är väldigt tävlingsinriktad.




SANNASRUM.SE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0