Drömmar



Jag har som sagt haft lite dålig uppdatering på senaste därför att jag sover dåligt. Jag vet inte varför, för jag går ofta och lägger mig i tid men sedan ligger jag uppe och vänder och vrider i flera timmar. Eller så vaknar jag varannan timme och tror att jag har försovit mig. Eller så drömmer jag jobbiga drömmar. Vilket jag gjorde inatt.

Jag drömde att jag åkte bil med en vän och hennes föräldrar. De bråkade, så de körde alldeles för fort, och det var... en sån där väg som går utefter ett berg, och utefter vattnet. Så på ena sidan var det vatten, på andra sidan berg. När vi kom i en kurva, då vi hade en bergsvägg rakt framför oss, gick det för fort och vi flög rakt in i bergsväggen. Den sekvensen spelas nu om och om igen i mitt huvud, har gjort det hela dagen. Det låter säkert inte jobbigt, men det var otroligt jobbigt imorse när jag vaknade. Enligt drömmen överlevde jag (man kan väl aldrig dö i sin egen dröm?), men de i framsätet dog.

Och sådana drömmar har jag haft flera nätter nu, eller drömmar som är jobbiga på ett eller annat sätt. Där jag har blivit utsatt för otroligt mycket tråkiga grejer. Jag funderar på om det är massa grejer inom mig som behöver komma ut. Så imorgon ska jag gå ut på en promenad, och bara försöka tänka igenom allt som har hänt mig sedan jag flyttade hit till London. Det är mycket ni inte vet, och jag tror jag ska hålla det så ett tag framöver.
Trackback
RSS 2.0