Sometimes I feel you should be crawling back to me



En paus i pausen?
Har i alla fall fastnat stenhårt för denna låt!


Nej, men de flesta vet väl att jag är ganska velig av mig, och nu verkar jag ha hittat något som kanske passar mig. En plan. Tänk att jag på ett dygn kan skapa mig en ny plan för livet och hitta något att sträva efter. Jag har till och med börjat kolla på skolans hemsida, ska skypa med en kille som gick där förut och få lite tips och allting. Om allt går som planerat är jag tillbaka i London om mer eller mindre än ett år.

Jag börjar inse att Sanna Preifelt är en person som vänder lika fort som vinden, som byter inriktning lika ofta som underkläder. Och vet ni vad? Människor kan få störa sig hur mycket som helst på det, men jag gillar det. Jag gillar att jag alltid lyckas hitta en utväg, utan att förstöra för mig själv. Jag är absolut inte klar med London. Och blir det inte London så blir det världens näst vackraste stad - Stockholm! Jag måste ju fundera på vad jag vill, för jag kan inte leva mitt liv för någon annan.

Kommentarer
Postat av: molly

Hejsan, jag håller på att fixa en ny design men min drop down meny vill inte sitta "fast" när positionerar den. Jag har sett att du har skrivit att du har positionerat din en gång. Men kan inte du berätta hur? :) Skulle vara jätteglad om du mailade eller gjorde ett inlägg om det på bloggen :) Kram! <3

2011-06-14 @ 10:32:40
URL: http://mollyz.se
Postat av: helene

jag måste bara säga att jag blir väldigt inspirerad utav dig, av ditt mod och självständighet. du verkar vara väldigt stark och det gör mig så glad, även fast jag inte känner dig så ger det mig liksom hopp!

2011-06-14 @ 14:49:16
URL: http://hellenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0