natti natti





Idag har varit en så grymt bra dag, även om jag mått som jag förtjänat efter utgången igår.
Vi firade Roberto som fyllde år, så vi började på Rockbaren och gick sedan vidare till El Corazon. Tanken var att vi skulle vidare till Push sen, men alla hade så roligt på El Corazon så vi stannade där. Jag och Kajan drog oss dock runt två-tre (nej, jag har ingen koll på när, men jag vet att jag somnade vid halv fyra, fyra).

Så när jag vaknade imorse så hade jag en olustig känsla i kroppen, som man brukar ha när man har förtärt alkohol. Så städade lägenheten och åkte sedan på arbetsintervjun. Och jag fick ju som sagt jobbet - iiih! Det är som receptionist på en trafikskola; så jag kommer syssla med lite ekonomi, boka uppkörningar, skriva scheman för lärarna, hålla koll på lokalen, hjälpa elever att boka lektioner och allt sånt där. Jag tycker själv att det låter ofantligt roligt, inte minst för att jag kommer ha så mycket kontakt med människor, utan också för att det är så annorlunda. Det är random, liksom. Så på måndag börjar jag jobba. Är väldigt glad! Ett plus i kanten är att jag inte är timanställd, vilket jag alltid varit bortsett från min projektanställning för LUF förra året, så jag kommer veta exakt hur mycket pengar som kommer in på kontot varje månad. Känns himla vuxet.

Ja, så när jag kom hem städade jag klart lägenheten, dammsög, torkade bord, vek tvätt och diskade. Vid niotiden kom Roberto hit så drack vi lite vin och kollade på film; Paranormal Activity 2. Måste säga att ettan var mycket mycket bättre. Jaaa... Kajan kom hem vid halv ett, och nu ligger hon och jag i varsin säng och ska sova. Jag köpte dock en ny bok häromdagen (av Jo Nesbø såklart!) så jag ska tända ett ljus, då jag inte har en sänglampa ännu, och börja läsa lite i den.

Kommentarer
Postat av: trafikskola

vilken trafikskola fick du jobb på?

2011-08-01 @ 23:49:43
URL: http://www.hitta-trafikskola.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0