Wasabi



I lördags var jag och Therese på Oxford Street för att shoppa lite (det var tänkt att vi skulle uträtta viktiga ärenden på Primark - tvättpåsar, strumpor, träningskläder osv. men det blev inte riktigt så...) - jag visar vad jag köpte senare. Vi spenderade 1,5 h inne på Primark och för att klara det så måste man ju ha mat i magen, så lunchen innan vi gav oss in i the madly crowd of people blev sushi!

Wasabi finns på två ställen på Oxford Street vad jag vet, mitt emot Selfridges och nere vid Tottenham Court Road. Här får man plocka bitar själv, och de kostar kanske 5-10 kr/st. Funkar superbra. Jag köpte sex stora bitar (tonfiskröra, lax, räkor och nån maki med lax och avokado), fyra små rullar (lax & avokado) och wasabi och soja för £6.45, helt klart värt. Goda var de också!

Kommentarer
Postat av: Ida Tallhed - [B l o g g d e s i g n]

vad var de för inlägg? vill också se.. vill veta allt skvaller om henen :P hahah.. tänk på att hon kan ha använt en annan dator att skriva de anonyma från! då blir de ju annan IP! får jag IP-adressen så kan jag kolla upp vilken stad den är i från i alla fall.

2011-01-17 @ 14:23:56
URL: http://idatallhed.se
Postat av: i d a f o t o - ida gilbertsson

hej! :)

jag undrar bara hur du gör dina pilar? :)

(t.ex när man skriver "kompis" på en bild, och sedan pekar på den personen)

är det en pensel eller målar du själv? :)

2011-01-17 @ 20:07:39
URL: http://idafoto.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Frågestund på bloggen.

ställ gärna en fråga :)

2011-01-22 @ 15:25:32
URL: http://cornelialinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0