Rannsakar mitt liv



Är jag inte värd luften jag andas är du inte värd min tid.



Jag tog ingen filosofikvart imorse. Har haft filosofi med mig själv resten av dagen istället. En del frågor har poppat upp i mitt huvud, men främst - vad är det egentligen för människor som jag kallar vänner? Varför kallar jag dem mina vänner? Varför låter jag folk behandla mig hur som helst?

Är vänner sådana som slutar höra av sig när man anförtror dem saker?
Är vänner sådana som dömer en när man berättar om jobbiga händelser?
Är vänner sådana som inte svarar när man skriver snälla och gulliga meddelanden till dem?
Är vänner sådana som blir arga för minsta lilla grej?


Nej, jag undrar faktiskt vad vänner är... För för tillfället känns det som att fyra av mina bästa, alltså verkligen bästa jävla vänner inte är något mer än människor. Människor jag inte känner. Kan inte alla bara se sig i spegeln, fundera på vad de är för några?

Mina händer bara flyger över tangenterna, hjärtat sitter i halsgropen, och jag är så @£?&! förbannad just nu. Vill bara gå ut i trädgården och ställa mig och skrika.

Ena dagen är man värd hela världen. Andra dagen är man inte värd luften man andas.
TACK HEJ, FUCK DIG, JAG HAR FÅTT NOG.

Kommentarer
Postat av: Jennifer [FOTO]

Hej, ville bara tipsa om att jag har en tävling i sammarbete med photobox där vinsten är en hjärtmugg med valfri bild. Om du vill vara med så klicka här: http://jwfoto.blogg.se/2011/january/tavling-i-sammarbete-med-photobox.html#comment :)

2011-01-25 @ 16:01:48
URL: http://jwfoto.blogg.se/
Postat av: Norma

vad heter typsnittet i headern där det står

sveriges störta av.. osvosv.? :)

2011-01-25 @ 16:21:00
URL: http://normaliljeqvist.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Jag blev tårögd av att läsa det du skrivit.



Jag har haft en helvetes period det sista då jag kommit på att jag kanske inte har så många vänner som verkligen bryr sig om mig, som jag trodde. Utan dem endast utnyttjar och gör mig allmänt matt! Jag har insett det nu och orkar inte lägga ner min energi på såna. Samtidigt mår man dåligt över att man tycker så om dem. Är man för snäll? Och tänker mer på andra än sig själv?



Vi får helt enkelt försöka gå vidare och skita i dem :)

Kram

2011-01-25 @ 16:22:21
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: E

Känner igen det där. Jättemycket. Jag trodde vissa var mina bästa vänner, men det var dem inte. Jag var typ i chocktillstånd och hatade allt ett tag. Men nu är jag i ett tillstånd där jag bara tycker att de är deras förlust, för jag är en härlig tjej! hah. Jag tycker det är läskigt att man kan behandla någon så illa. Man tror att man kan prata med dem, för de är ju ens "bästa" vänner, men så får man kalla handen och står där helt själv, i princip. Jag skulle aldrig göra så, trodde inte man gjorde så mot vänner? Speciellt inte när man vet om att sin vän har det jobbigt.



Jag vet inte vad som hänt dig, men jag tolkar det som att du ändå står på dig och förstår att du kan få bättre vänner än så! Du kommer hitta vänner som passar dig och din personlighet bättre! Hoppas det löser sig för dig. Kramis

2011-01-25 @ 16:29:41
URL: http://erommedahl.blogg.se/
Postat av: Lea ♥

beklagar vad som hänt eller så.. men vill bara säga att jag älskar din blogg verkligen! Är det en blogg jag ska läsa så läser jag alltid din först.

ditt liv verkar väldigt kul, speciellt när du bor i london.



ha det bra. :)

2011-01-25 @ 16:56:24
URL: http://bylea.devote.se
Postat av: sofie

sv: men jag laddar upp en bild och kopierar adressen, sen lägger jag in den i: <img class="thumbnail" src="${AppUrl}shared/img/profiles/${ProfileImage}" alt="här" /></a> profil står det före.

2011-01-25 @ 17:07:44
URL: http://sofienielsen.blogg.se/
Postat av: felix

sv; haha okey bra, förstår att du blir irriterad när folk bara kopierar rakt av.. :(

2011-01-25 @ 17:18:33
URL: http://kidforever.blogg.se/
Postat av: Emma

jag känner precis samma!, jag försöker och försöker att hålla kontakten med dom,men det känns som om jag inte får något tillbaka, de har sina nya kompisar nu... :/

2011-01-25 @ 17:34:57
Postat av: M.

Frågestund på bloggen nu!, ställ gärna frågor till mig :)



Kram!

2011-01-25 @ 18:47:42
URL: http://starshinee.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej. Jag har en fråga bara, jag har en av dina gratis-designer. Men det går inte att hoppa ner en rad, utan allt sitter ihop. Om du förstår?



I övrigt vill jag bara säga att du har en underbar blogg & hoppas att du har det bra i London. :)



Mvh Emma

2011-01-25 @ 19:08:18
URL: http://emmabbergstrom.blogg.se/
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Fy fan vad snygg du är gumman! =)



sv: Tack vad snäll du är! =)

Ja jag ska kolla med Binero, vore kul att ha en annan maill Men vart loggar man in i så fall? Loggar man in på en speciell sida då? =)

2011-01-25 @ 19:46:49
URL: http://adara.blogg.se/
Postat av: Linnea Isabelle

Ja, muffins är riktigt gott! :) Speciellt varma med mjölk!

2011-01-25 @ 19:49:29
URL: http://vindpusten.blogg.se/
Postat av: Alex

Vet du vad? Det är då man ska vara stark och stå på egna ben och visa att man inte tar skit. Människor som snor ens energi är inte värda att umgås med. Låt de inte ta den energin av dig som du kan lägga på annat. Det finns miljarder människor på jordklotet, det finns andra att umgås med även om det är svårt att tro det!



Nu vet ju inte jag vad som hänt, men jag förstår din ilska. Det finns så mycket förvirrade människor där ute som bara bryr sig om sig själva. Kämpa på och välj rätt kompisar!

2011-01-25 @ 22:17:54
URL: http://followuf.blogg.se/
Postat av: Finansiären

Vad tror ni om Gotland 2011? 813 Det kan vara på sin plats att säga att ingenting här egentligen behöver skrivas, eftersom ingenting här egentligen sägs.

Postat av: dannie

åh vad härligt! hur är vädret och så nu då? :)

2011-01-25 @ 22:56:56
URL: http://eckelbobbah.blogg.se/
Postat av: Martina

Det är nyttigt att känna så i bland. Hela tiden upptäcker man att de man trodde var några man kunde lita på inte var mer än, just helt vanliga människor, som man mest av allt bara vill glömma bort. Hoppas att det löser sig..!

2011-01-25 @ 23:23:33
URL: http://martinalindens.blogg.se/
Postat av: Sanna

det är sjukt viktigt att man verkligen tänker till hur man har det på vännfronten. Det finns så sjukt mycket människor i ens liv som bara tar energi utan att ge en gnutta energi tillbax

2011-01-26 @ 09:32:14
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0