Well, at least it's Tuesday



Monday- Ughh its Monday.
Tuesday- Well at least its Tuesday.
Wednesday- Wow, its already Wednesday.
Thursday- Hey, tomorrow"s Friday!
Friday- :D Yes Weekend!
Saturday- -PARTY-
Sunday- CRAP tomorrow"s MONDAY.

Haha, precis såhär ser min vecka ut, varenda vecka. Fast den här veckan är torsdag den bästa, för då kommer Kajan (jag sa ju att jag skulle tjata om det). Nu är det faktiskt bara 63 timmar och 45 minuter kvar.

Jaja, tisdag är strykdag, sedan ska jag ner till Lloyds och prata om mitt stulna bankkort. Ser jag jättemycket fram emot... Efter det blir det en tripp till Muswell Hill där jag ska fika med Vanessa och sedan hämta Ben. Sen, mina damer och herrar ska jag och han göra något fantastiskt, något så underbart, något som har gjort den lille pojken så exalterad, det ska bli så spännande och det är höjdpunkten på hela dagen. TRUMVIIIIRVEEEEL! Vi ska åka buss.

Han påminner mig om min egne, käre lillebror Hampus (även kallas Hampalainen i min mun) som fullkomligen älskade att åka spårvagn när han var liten. Så han och mamma åkte spårvagn för att det var kul... Jag och Ben ska hem så vi har faktiskt en anledning att åka buss. Och det roligaste av allt, håll i er - HAN KOMMER SOMNA. Woop Woop. Jag är på bra humör idag för jag ska få min Costa-soya-latte!
Trackback
RSS 2.0