Proper clean




Jaao, onsdag. Jag skulle egentligen varit med Ben större delen av dagen idag, för Katy skulle ut och göra ärenden. Men han följde med henne istället. Lite skönt att bara få sätta på sig iPoden och dra fram alla jäkla städgrejer som finns i det här huset. Det riktigt kliar i mina städfingrar! Och när jag tänker efter - vad har det flugit i mig?! Vaddå städfingrar?

Jaja, onsdag, lillördag, två mornar kvar till fredagkväll. En vecka och en dag tills Kajsa Forsén ankommer till London. Dagen bjuder inte på något speciellt, ska försöka ta mig ut på en powerwalk, bara. Om jag hinner... British Gas kommer hit mellan 12-18 (alltså vem har en sån lång besökstid, det är ju bara sjukt att folk måste sitta hemma i sex timmar för att de kanske kommer...) och ska kolla på lite grejer - bland annat min lilla dusch.

Lite småskönt att inte ha något alls inplanerat idag... Faktiskt.
Nu ska jag börja dammsuga till de ljuva tonerna av... E.M.M.A?!
Vi har en hemlighet som ingen annan vet, vi har hemlisar som ingen vet DU BI DAM DAM DU BI DU BI DOO

Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

söt :)!

2011-02-16 @ 09:57:14
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: annelie berg

du verkar ha de bra i london, skönt att se! :) lycka till med städningen idag!

2011-02-16 @ 10:47:42
URL: http://annelieberg.se
Postat av: Jonna

Vad inspirerande att läsa om någon som är Au Pair! Jag vill mer än något vara Au Pair om några år! Hur bar du dig åt för att få en plats hos en familj? :)



Ha en bra dag!

2011-02-16 @ 13:11:51
URL: http://yonnaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Desiré Tegnebrant - En blogg om mig & mitt liv

Hej Sanna. Känns lite pinsamt att fråga det här eftersom jag själv håller på med designer m.m. (dock självklart inte i så stor utsträckning som du och med samma talang) men har snart letat ihjäl mig efter en bra beskrivning på hur man ändrar sitt arkiv till så som du har det. För ett problem som jag stött på hela tiden och som många andra också gjort är att månaderna hamnar under varandra och inte bredvid så som dina gör. Har försökt lista ut hur kodmallen verkligen ska se ut, men jag får bara till det halvt om halvt och att månaderna hamnar nedanför varandra, vilket gör att hela principen försvinner. Undrar om du kan komma till min undsättning och ge mig en bra förklaring som verkligen inte kan missförstås... Tack på förhand. Kramar Dessie

2011-02-16 @ 13:54:14
URL: http://dessie.blogg.se/
Postat av: Desiré Tegnebrant - En blogg om mig & mitt liv

Och sedan ber jag hemskt mycket om ursäkt eftersom jag efter något mer letande hittade din utmärkta beskrivning som du redan gjort om detta problem. Svårare än så var det ju inte, borde ha kunnat fundera ut det själv såhär i efterhand. Men tack för en inspirerande blogg! Kramar Dessie

2011-02-16 @ 14:00:07
URL: http://dessie.blogg.se/
Postat av: Rebecca

sv: jaaa, de var det :D

2011-02-16 @ 14:41:23
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: EMmma

ÅÅh, emma!!

2011-02-16 @ 15:48:18
URL: http://photobyemma.blogg.se/
Postat av: Alexandra

söt bild :)

2011-02-16 @ 16:44:58
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0