"shnuggleeeeeyyyy"



Ikväll ska det gosas, åh vad det ska gosas. Känns inte som jag har haft en enda ordentlig kväll med min älskade pojkvän den här veckan. I måndags var vi ute på Andra Långgatan med några vänner, så vi kom hem sent, i tisdags var det Pecha Kucha så då var vi också hemma sent och i onsdags var Roberto på nåt mingel på en reklambyrå och igår la jag mig tidigt för att jag sovit i snitt 5,5h sen i söndags. Var död. Så ikväll har vi spikat tända ljus, massage, Idol, Mysteriet på Greveholm, god mat och bara rå om varandra. Jag känner verkligen att jag behöver det! Ska bli så himla mysigt. Ska göra ett sista ryck på jobbet, så är det helg snart, underbart.

Kommentarer
Postat av: JUSTKILLED | Anna

Ibland kan jag ha världens bästa självförtroende. Älska mitt hår, mina ögon och allt jag sätter på mig. Men det är så jävla jobbigt att brottas med ett dåligt självförtroende. Man tycker man är ful, äcklig, har äcklig hy och för dåligt ifrån sig och tjejen bredvid har precis allt man vill ha.



Varför känns det som är ensammast i världen med just de problemen?



Vissa dagar intalar jag mig att jag älskar mig själv framför spegeln men två minuter senare klagar man på sig, vill inte ens kolla på sin bild. Detta gör att man blir osäker och vågar inte riktigt ta plats.



Jag som är kraftig HATAR att beställa en hamburgare på BK för jag tror att folk ska skatta, vissa dagar kan det vara så jobbigt.



SÅ, nu när jag har gått igenom hela min livhistoria här haha ;p så behöver jag också köpa en sån bok. Om självkänsla och självförtroende.



Älskar din blogg! kram

2011-12-09 @ 16:18:12
URL: http://justkilled.se
Postat av: Jouline♡

Låter som en underbar kväll ni ska ha :) Åh vad gott med varmchoklad med grädde, älskar det!

kram

2011-12-09 @ 16:20:48
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad mysigt!! :) Åh jag älskar koppen! snuggggle

2011-12-09 @ 19:15:15
URL: http://dancingallday.blogg.se/
Postat av: David Andreasson - photo

Hej sanna jag vet att du inte vill svara på designfrågor såhära men jag behöver hjälp! Jag googlade men hittade inget! Om jag typ har en text (t.ex. startsidan) och det ska bli en länk, så måste jag hålla musen UNDER texten för att det ska bli en länk och man kan trycka på den, för om jag bara håller rätt över texten blir det ingen länk... Har letat länge nu både här och på google utan reultat.. Vet du vad som är fel? VAD JAG KAN GÖRA? eller vart jag kan finna svaret? :) Vore toppen, hoppas jag inte störde.

2011-12-09 @ 20:13:23
URL: http://daphoto.blogg.se/
Postat av: Sofie

Mysigt! Är det din kopp? Hur fin som helst! :D

2011-12-10 @ 00:39:37
URL: http://skippydippy.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Härlig bild :)

2011-12-16 @ 00:06:59
URL: http://charlottethoren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0