a little bit of light



Är ensam på jobbet, så jag firar Lucia med mig själv; tända ljus, mysbelysning, pepparkakor och julmusik. Hoppas någon kommer innan det ljusnar i alla fall... Haha.

Igår somnade jag ganska snabbt, bortsett från att min älskade pojkvän var lite smått klantig när han skulle upp och göra saker i köket osv. Men jag älskar honom för det. Det var i alla fall skönt att somna av sig själv och att inte vakna alltför många gånger under natten. Har fått fantastisk respons på allt jag skrivit. Jag skriver ut alla kommentarer i fina typsnitt på papper också ska jag köpa ramar som jag ska sätta in dem i. Ni ger mig tro på livet!

Igår fick vi våra möbler; därav ljuset. Det var så härligt att sitta i den ickemonterade soffan (obekvämt, javisst, men underbart - ohja!) och planera hur vi skulle göra med allt. Vi har ju fått möblerna, så det är en hel del att göra på dem. Det var mycket björkfaner vilket jag inte är så stort fan av, mest för att jag hade björkfaner i mitt gamla flickrum...
Men det finaste av allt; Roberto hade köpt en såndär stor, vacker spegel med snirklig ram (hur ska man beskriva, ni får en länk på en liknande här), som jag tjatat om att jag ville ha. Han är så fantastisk den människan, så jag kan inte beskriva det. En överraskning bara sådär.. Mmh, blir varm i hela kroppen när jag tänker på det. Längtar till ikväll när vi ska bygga ihop, flytta omkring! Allt kommer bli så fint tror jag, även om det bara är tillfälligt.

GLAD LUCIA!

Kommentarer
Postat av: Lucas Gustavsson

Var med och tävla om en snygg ring i min blogg om du känner för det :)

2011-12-13 @ 09:15:49
URL: http://modegrabben.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0