Äta i London

I och med att jag är Au Pair kan jag inte tipsa er om några fancy restauranger, för där har jag inte råd att äta, så jag ger er istället tips på ställen där man inte behöver spendera en förmögenhet. Vill ni ha mer lyxiga alternativ får ni söka er någon annanstans, för det känns bara knasigt att skriva om ställen jag inte har varit på, haha.

Camden
I Camden finns något som heter Stables Market, och där har de massor med mat! Som en food-court kan man säga, och det kostar ca 5 pund per rätt. Man får välja själv, det finns mexikanskt, italienskt, thailändskt, kinesiskt... Allt möjligt helt enkelt. Så det är prisvärt och det är riktigt gott. Rekommenderar starkt att ta Fajitas, för det är så gudomligt gott! The Stables Market, London, NW1 8AH (gå rakt upp mot Chalk Farm från Camden Town Station)

Brick Lane
Precis som i Camden finns här Food-Court, och det är också gudomligt god mat. Också lika billigt!

Fika
På Brick Lane, längst ner mot Shoreditch/Liverpool Street Station (ja, åt det hållet i alla fall, och inte upp mot alla indiska restauranger) ligger ett svensk café som heter Fika. Förstår att det kanske inte riktigt är stället man går till om man bara är på visit i London, men ja, det finns i alla fall! Haha. 161A Brick Lane, London, EJ 6SB

Costa
Costa är mitt favoritcafé. Det är som Starbucks, men billigare och har godare soyalatte, så därför går jag alltjämt oftast dit. Där brukar jag äta deras Chicken Pesto Panini - hur goood som helst! Finns överallt.

Snog
Gillar man Frozen Yoghurt så vet jag att Snog i SoHo är ett ställe man helt klart borde prova! Jag gillar det som sagt inte, och har inte provat på någon annanstans, men det är enligt många av mina vänner det bästa stället. 9 Berwick Street, London, Middlesex

Wasabi
Gillar man sushi är Wasabi bäst enligt mig. Här får man själv plocka inplastade bitar, och det finns också lite mer nudlar-ris-och-andra-alternativ! Allt till ett billigt pris! Ligger två stycken på Oxford Street bl.a. - en mitt emot Selfridges&Co och en nere vid Tottenham Court Road.

Starbucks
Starbucks har en otroligt god serie som heter Live Well, som innefattar mackor och pasta. Jag brukar ta Chicken & Red Pesto Pasta eller Chicken and Roasted Tomatoes Panini. Supergott. Ganska dyrt dock, men still - gott! Finns överallt.

Joe & The Juice
På Regent Street uppe vid korsningen till Oxford Street finns en juicebar som heter Joe & The Juice. Hög musik blandat med supercool inredning och gudomliga färspressade juicer gjorda på alla möjliga frukter och grönsaker gör det värt ett besök! 281 Regent Street, London W1B 2HE

The Hummingbird Bakery
Underbara cupcakes, tycker helt klart att det är värt ett besök, om inte för att äta utan för att fota de fantastiska bakverken! 133 Portobello Road, London

Paul
Paul är ett franskt bageri, eller en bagerikedja kan man säga som säljer alla möjliga franska bakverk och goda, bakade rätter. Min Au Pairmamma handlar där ibland, och det är veeerkligen goda grejer! Detta finns lite här och var, bland annat på Baker Street, vid Charing Cross Station, på Regent Street och i Covent Garden.

Covent Garden
I Covent Garden finns det otroligt mycket att välja på när det kommer till mat, så om man har vägarna förbi tycker jag helt klart man ska prova någon trevlig restaurang där!




Trackback
RSS 2.0