En liten förklaring



Ja, ni har ju säkert märkt att det är sämre uppdatering i bloggen, och att inläggen inte är jätteroliga. Det beror på följande:


Jag jobbar just nu heltid för Folkpartiet/Liberala Ungdomsförbundet,
eller snarare alltid (cirka 8-12 timmar om dagen), och då jobbar jag främst i valkretsen Norra Älvsborg i Västra Götaland. Min tjänst är "projektanställd", som det så fint heter (vilket betyder att jag får sparken dagen efter valet, haha) och jag kallas länsombudsman. Jag åker runt till skolor och värvar röster och medlemmar, debatterar med andra partier och pratar med elever om politik. För att de är intresserade eller för att de ska göra arbeten.

Jag är jätteglad att jag har fått jobba med detta, jag har fått massa nya vänner, underbara vänner som jag aldrig tänker släppa taget om. Det går ut över bloggen - och jaa, det får det faktiskt göra, då. För jag har så galet kul med dem. Vi lunchar lite, vi "hänger" lite på expeditionen, vi går ut, vi sover över, vi kampanjar... Vi har allmänt jävla roligt helt enkelt.

Jag tänker inte riktigt ta till mig när folk skriver "ÖÖÖH TRÅKIGA INLÄGG SOM HANDLAR OM POLITIK", för jag bryr mig inte. Politik är min hobby, och sen när klankar man ner på andra personers hobbies? "Fyfan vad tråkigt det är att läsa om att du rider, Anna". Men läs inte bloggen då, det är inte svårare än så, faktiskt. Antingen väntar ni (det är liksom 1½ vecka kvar tills jag får sparken) eller så skiter ni att läsa, det är upp till er. Efter valet kommer jag tillbaka, med dagens outfit (just nu är mitt minneskort hos Carl), med bloggtips, med photoshoptips, med foto och ja - allt helt enkelt. Så antingen väntar ni, eller så slutar ni läsa min blogg. Inte svårare än så - jag bloggar för min egen skull faktiskt. Inte för er skull.

Kommentarer
Postat av: takai

svar:

men inte om du skulle gymma med mig :D då skulle vi kunna peppa varandra. men jag gymmar ju och sånt! :D hihi, det är mycket roligare ! :D

2010-09-10 @ 10:30:15
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Maggy

Ja, din dropdown ser bra ut i Safari! Det är ju det som är så konstig, vi använder samma kod men.. ja, du fattar :(. Fast din dropdown är inte genomskinlig i safari :P.. Vad finns det annars för kod för att placera någonting var man vill..? Liksom alla som har dropdown menyer har väll inte just den koden du tipsar om... eller?

2010-09-10 @ 10:47:25
URL: http://maggy.blogg.se/
Postat av: takai

svar:

fiifaaaan, det hade varit asnice :D <3

2010-09-10 @ 13:47:55
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Jesper Larsson

Vet inte riktigt hur jag hamna här;D , men jag respekterar helt din politiska hobby Sanna!



Hoppas allt är bra med dig!



//Jesper L (F.d klasskompis)



2010-09-10 @ 15:43:16
Postat av: » Arzu

Skulle jag kunna få ha likadan bakgrund som din blogg? Jag hittade en liknande, men bara om du säger ja?

2010-09-10 @ 18:23:46
URL: http://arzus.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Jag tycker att du ska fortsätta med att skriva om politik! Du verkar ha ett jätteroligt jobb! Ska du jobba på valdagen?

2010-09-10 @ 21:14:10
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Evelina

Tack så mycket :D Vad glad jag blir!

2010-09-10 @ 22:25:51
URL: http://evelinarasmusson.blogg.se/
Postat av: Hannaa's

Du är helt awesome som står ut md allt :) Älskar din blogg, du gör politiken intressant!

2010-09-11 @ 08:54:27
URL: http://hannaa.se
Postat av: lina

Måste bara säga att jag gick in på bloggen: http://whatabeautifulworld.blogg.se/ hon hade härmat dig med "vem bär den bäst?" jag sa åt henne nu så hon kanske tar bort den, men så bara du vet! :)

älskar din blogg, kramiiisar!

2010-09-11 @ 15:14:55
URL: http://rlina.blogg.se/
Postat av: E M A . W O R L D

Om jag ska vara helt ärlig du är inte du den enda som har ''vem bär de bäst'' osv.



Jag har slutat härma dig, du är inte den enda som gör sånt. Jag tycker det är ganska så onödigt att bli så arg. För jag har absolut inte gjort något fel alls. Det är inte samma bilder, ingenting. Och du kom absolut inte på vem bär den bäst, om du söker på google så ser du att det är flera tusen träffar på vem bär den bäst.



Lägg ner. Jag har en egen fantasi. Tycker bara att det är lite små patetiskt att du reagerar sådär, du är faktiskt inte den enda som har vem bär den bäst.

2010-09-11 @ 16:34:46
URL: http://whatabeautifulworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0