Dresscode



När jag gjorde det förra inlägget om Desperate Housewives kom jag på hur mycket jag faktiskt saknar att sitta och pilla i Photoshop och göra massa kollage. Så därför ska jag försöka dra igång den här lilla följetången, eller ah... Vad ska man säga, det blir ingen kategori, men det blir ett nytt inslag i modekategorin!

En person eller karaktär som klär sig väldigt snyggt är ju Blair i Gossip Girl. Jag älskar alla hennes kråsblusar, hennes pennkjolar och vackra klänningar! Hon har en snygg stil helt enkelt. Man hade i alla fall inte tackat nej till hennes garderob, oh no. Min favorit är helt klart den längst upp till vänster, med den spräckliga skjortan och en söt kjol till. Men jag gillar den till höger om den också, med den vita kråsblusen och blåa pennkjolen! Mums.

Kommentarer
Postat av: Viola Stark

Ja, de gånger bloggen inte fungerar alls har jag nog gått in via bloglovin. Men nu när jag inte kom in på kommentarsidan så var det inte via bloglovin... :)

2010-05-03 @ 16:20:48
URL: http://violastark.blogg.se/
Postat av: Mirre

Hon har jättesnygga kläder =D



kram

2010-05-03 @ 16:23:21
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Viola Stark

Svar: Ja, precis. Har halmhatt fram till studentdagen, sedan under avslutningen säger rektorn: "halmhatt av, studentmössa på!". Så vi har liksom både och. Och det där med magdans... Kan verkligen inte magdansa men var däremot utklädd till magdansös på en studentskiva i fredags med orientaliskt tema!

2010-05-03 @ 16:30:46
URL: http://violastark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0