Min situation just nu

Jag blev lite knäckt för en halvtimme sedan då jag öppnade min inkorg på hotmail. Hade fått ett mail från en tjej jag skulle göra design till att jag inte hade hört av mig. Jag hade helt enkelt glömt att höra av mig för att säga hur det ligger till. Jag har gjort klart halva hennes design, men hon var självklart besviken på mig och trodde att jag inte ens hade börjat. Jag förstår henne helt, det var ju jag som hade gjort fel.

Så jag har helt enkelt bestämt mig för att än en gång säga stopp. Det här fungerar inte, inte som det är just nu. Jag har ingen fritid alls. Så jag har givit mig själv en riktig bitch-slap och sagt att nu får det vara nog. Med fruktansvärt mycket skolarbete, en IG-varning i matte C (jag har aldrig haft IG-varning i hela mitt liv, och det kommer ju som ett hårt slag i ansiktet), med LUF som snart drar igång igen, med bloggen och bloggdesigner - jag måste välja bort något och då väljer jag bort bloggdesignerna.

Jag kommer självklart att göra klart de designer som jag har sagt att jag ska göra. Men jag kommer inte att ta emot några nya beställningar förrän det har lugnat ner sig lite grann.
Jag kommer även sätta ett autosvar på min mail, och kommer inte öppna/svara på några mail förrän jag känner att jag har tid med det. Ni är fortfarande välkomna att maila mig, men jag kommer inte svara än på ett tag. Mer får ni veta i autosvaret.

Helgen ska gå åt till plugg och bloggdesigner. Jag ska blogga så mycket jag bara kan, men jag måste verkligen prioritera nu.

Kommentarer
Postat av: Emma

Sannis, kan du hjälpa mig med en liten sak? (a) <3

2010-01-15 @ 14:16:17
URL: http://emmsus.blogg.se/
Postat av: Emma

Nej jag såg det i inlägget :/ men jag undrar bara om du kan hjälpa mig att få bort den jäkla kanten under arkiv-rutan? :( du ser att det är ett vitt streck där..? det vill verkligen inte försvinna!

2010-01-15 @ 14:22:30
URL: http://emmsus.blogg.se/
Postat av: Julia

Det är grymt starkt av dig att ha gjort allt det där på samma gång! Rätt av dig att säga stop för ett tag. Dock är jag oerhört tacksam att du väljer att göra klart de du redan har tagit emot, vi på FRP niger och bockar för dig. Hattarna av!

2010-01-15 @ 14:45:14
URL: http://fabulousrobertpattinson.se
Postat av: Johanna

Jag håller med Julia vi är grymt glada över att du kommer att göra våran design kram

2010-01-15 @ 16:06:50
URL: http://fabulousrobertpattinson.se
Postat av: Julia

Stressa inte. För oss är värsta fall om typ en månad :)

2010-01-15 @ 16:17:13
URL: http://fabulousrobertpattinson.se
Postat av: karolina

Oj! Jag förstår att du var tvungen att välja bort något. Låter som om du har haft det väldigt körigt! Hoppas det blir bättre :)

2010-01-15 @ 16:20:38
URL: http://karolinaviola.blogg.se/
Postat av: Frida

sv. haha, okej ;) usch, matten ger mig ångest. jag fattar noll. provet om två veckor ger mig redan ångest.

2010-01-15 @ 17:20:43
URL: http://fridaamanda.webblogg.se/
Postat av: Neha

Klart du ska prioritera skolan

2010-01-15 @ 18:14:20
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Blondie Gossip ♥

Usch, jag hatar matte :/

2010-01-16 @ 15:43:19
URL: http://blondiegossip.blogg.se/
Postat av: olivia

Jag har ett litet problem.. Jag har flyttat lite på inläggningssidan, alltså den med alla inlägg och sånt, för jag ville ha den precis under headern. När jag är inne på startsidan ser det jätte bra ut, men om jag går in på tex. senaste inlägget, arkivet och kategorier så hoppar inläggningssidan liksom tillbaks där den stod från början. Vet du hur man kan fixa de? För jag vill ha den under headern hela tiden, som du har!

2010-01-31 @ 13:32:09
URL: http://baratestaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0