Uppmuntring

Ja, efter gårdagens bakslag tyckte Linnéa att det enda rätta var att vi begav oss till Keybar på Weekends Girlicious. Men först stack vi till PC - jag i en ganska somrig outfit, nämligen jeansjacka, vit tunika och svarta leggings. Lite som den här nedanför fast utan sjal och med mina höga klackar. Jag tog tyvärr ingen outfitbild.
Först på PC så förkrökade vi en väldigt kort stund innan vi begav oss till Mc Donald's - det har blivit en grej för oss - MCD både före och efter. Sedan åkte vi till Valand där vi mötte upp Petra, Ida och Alexandra och gick in och satte oss på Keybar. Vi tog det ganska lugnt, blev en hel del tjejsnack och lite senare en cosmo och en cider för min del. Vi dansade, jag träffade en tjej som jag gick i samma klass som när jag bodde i Kullavik, och bara hade allmänt roligt. Vi fick såklart varsin goodiebag också med lite smått och gott i.
De andra tjejerna drog på efterfest efteråt, men jag var trött och hade skoskav (det tog 40 minuter att gå hem, fick varva det kalla blöta gräset med den hårda asfalten. F Y I - det brukar ta 7 minuter att gå hem). Så när jag kom hem kröp jag ner under täcket och somnade direkt, bredvid en snarkande (medvetslös?) pojkvän.

 

Såhär såg jag ut ungefär.

Kommentarer
Postat av: Bella

Snygga skor :)McDonalds kan man aldrig få nog av ;)

2009-05-16 @ 15:54:59
URL: http://contactghost.blogg.se/
Postat av: louise

Älskar kläderna och älskar skorna! Tummen upp!

2009-05-16 @ 18:46:50
URL: http://louisejemtfelt.devote.se
Postat av: linnea

du var helt galet fin igår lovely. ville också tacka för en superkväll, du är den bästa. the one and only. LOVE YOU

2009-05-17 @ 01:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0