Det är över nu

Då var FN-rollspelet över. Jag känner mig lite nere, det var himla roligt. Men samtidigt hemskt krävande, och mitt hjärta slog hårt när jag stod i talarstolen. Det är då allt skönt att man har så många vänner som gärna ställer sig upp när man håller sina tal och applåderar! Tack, älsklingar!

Nu är jag i alla fall av med den satans färgen, och det är jag hemskt glad för - den förstörde både naglar, och porerna är jättemörka. Jag borde göra en ansiktsmask faktiskt. Känner mig jätteprickig i ansiktet, usch, usch, usch!
Jag sitter för tillfället och försöker lära mig wordpress, saken är den att jag inte riktigt förstår hur jag ska få det till att bli "Redigerare" under "Utseende" - någon vänlig skäl som vill förklara? Därifrån tror jag att jag klarar mig!

However. Jag har haft en mysig eftermiddag - ätit daimtårta och druckit te med Kimberly! Snart kommer Anna hit och sover här i natt, och helgen är väldigt busy, om jag ska vara ärlig:
Lördag: Övningsköra, jobba, Linnea18år!
Söndag: Jobba & bio med Camilla.
Utöver detta ska jag lära mig wordpress och även göra två bloggdesigner.
Wish me luck - I'll be back när jag har målat över mina naglars misär och lagt en ansiktsmask!

Kommentarer
Postat av: Julia

Jättesnygg design!

Jag undrar en sak; Hur gör man så att man ändrar text när folk SKRIVER kommentaren? Skulle vara till stor hjälp om du hjälpte mig! Ser mycket skönare att skriva då, som du har gjort.

Kram!

2009-03-06 @ 19:51:38
URL: http://fashionbyjulia.blogg.se/
Postat av: Lisa

Okej, vad synd! Du verkar duktig! :D

2009-03-06 @ 22:24:52
URL: http://endastlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0