Sagan om Almedalen - Söndag

Söndagen började med att jag åkte in till stan och bytte min klänning som jag köpte förra veckan. Efter det begav jag mig till expeditionen där underbara luffare satt och fikade på Jup's. Jag åt lunch i form av  spaghetti och köttfärssås. Vi packade in oss i bilarna och satte kursen mot Borås där vi skulle plocka upp underbara killar! I vår bil blev det schlager och allsång då Moa hade tryckt upp häften med lite roliga sånger i.



I Jönköping stannade vi och åt på Mc Donald's, och sedan fortsatte vi till Vetlanda. Där tog vi ytterligare ett stopp och killarna+Lottis spelade volleyboll och fotboll. Jag sörjde att min kamera hade gått sönder under färden.



Upphämtning av killarna i Borås.



Volleyboll i Vetlanda.


Väl framme i Oskarshamn gick jag, Matte och Joakim till en pub som hette Kråkan och åt en supergod middag (det blev bakpotatis och skagenröra för min del). Sedan var det dags att entra båten, och väl på så blev det en hel del konsumtion av alkohol - och jag tycker faktiskt inte att jag själv ska få skulden för allt då vi körde ett spel som heter pyramiden. Matte, Niklas, Joakim och Wictor fann det mycket roligt att ge mig alla klunkar som skulle delas ut.



Ute på båten, så galet vackert var det.




Jag och Joakim på väg till Kråkan.


När vi kom av båten satte vi oss i bilarna och körde till Slite, där Lucas mamma har ett hus. Folk började sätta upp tälten, men tur som jag hade fick jag sova i en stuga, vilket jag gjorde så fort jag kom dit.
Trackback
RSS 2.0