Vuxna människor!

Som ni vet så var det ju mycket som handlade om päls förra veckan, för då hade ju någon djurrättsorganisation uttalat sig om Blondinbella och allt vad det var. However, kommer ni ihåg att Kitty Jutbring sa till Aftonbladet att hon tyckte att det var som att gå runt med "lik runt halsen"?
När jag sedan kollade på Nyhetsmorgon i söndags, och nästan alla Let's Dance deltagare var där, utom typ två, så kändes det som att konflikten trappades upp. Det kändes verkligen som att Blondinbella avbröt Kitty mitt i en mening och all uppmärksamhet riktades sedan mot henne, när det egentligen var Kitty som pratade. Då höll jag händerna för munnen, jag tänkte nästan att Kitty skulle hoppa på Isabella då.
Men nu när jag läste Isabellas blogg, så stod det att hon, Kitty och några andra hade ätit lunch ihop. Och vet ni vad? Det kändes så bra på något sätt. Jag menar, även om man har olika åsikter så kan man umgås och man kan prata. Man behöver ju inte ge sig in på just det ämnet som man är oense om.
Jag tycker att det är bra, och jag hoppas verkligen att det är sant som Isabella skriver, för hon har ju erkänt själv att hon romantiserar allt i bloggen.

Jaja, som jag sa - jag tyckte det var härligt att höra att de beter sig som vuxna människor, och att världen inte har gått under trots att de tycker olika och trots att Blondinbella avbröt Kitty.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0