Copycats

Jag minns när jag hade min hemsida. Då hade alla, eller ah, vi var liksom ett gäng (jag känner ingen personligen, men man hade kontakt varenda dag, bytte idéer om HTML och photoshop och kändisar och allt) som hade Wall Of Shame-sidor, som en del av vår hemsida. Exempel:
När en av mina besökare hittade min blend med Vanessa Hudgens hos en tjej som påstod att hon hade gjort den, och mitt namn var borttaget, så hamnade tjejen på min Wall of Shame. Det var underhållande. Haha. Jag menar, att sno andras grejer? Det är lite respektlöst tycker jag.

Idag har jag surfat runt lite, och hittat två bloggare, som numera aldrig kommenterar min blogg. Dock tycker de att det är himla roligt att ta kort på samma saker som jag gör - och inte nog med det; döpa inläggen till samma saker som jag gör. Jag lägger ju ut tips & tricks här, men det betyder inte att man behöver kopiera rakt av. Vissa saker är faktiskt lite överdrivna tycker jag.
En av dem verkar hämta idéer lite här och var och kopiera, faktiskt, så det är ju inte bara jag.
Och nej, jag tänker inte länka dessa två, de får fortsätta bäst de vill. Jag tar det bra - de tycker ju antagligen om det jag gör. Eller?



Min blend med Vanessa Anne Hudgens.
Trackback
RSS 2.0