Adolf Hitler, 3 år

Har ni läst om pojken i USA som är döpt till Adolf Hitler?
Jag tycker det är sjukt. Jag förstår föräldrarna som vill visa sig modiga, och som tycker att raser ska blandas och allt vad det är. Men att utsätta sitt barn för sådan fara - förstår de inte vad som kan hända med honom?
Förstår de inte att han kommer bli mobbad? Att hans kamrateras föräldrar kommer att titta snett på honom och hans familj och berätta för sina barn att "Adolf Hitler" vad en hänsynslös mördare som försökte få bort en hel ras från jorden?

Det är helt galet sjukt. I artiklarna står det dessutom att föräldrarna har massor med symboler i sitt hus, på sin bil etc, som nazisterna använde under andra världskriget.
Oavsett hur många generationer som har passerat sedan förintelsen ägde rum, så finns det fortfarande människor som tar illa vid sig när sådant nämns eller på annat sätt väcks till liv - med till exempel nazitatueringar, eller propaganda, eller idén om att det aldrig har hänt.
Vem vet vad dessa människor kan göra med ett barn som är döpt till Adolf Hitler?

Nu har pojken omhändertagits av socialen ihop med sina systrar; Joycelynn Aryan Nation (arisk nation) och Honszlynn Hinler Jeannie.
Har man inte tillräckligt vett att döpa sina oskyldiga barn till vettiga namn, då tycker inte jag att man ska ha barn. De tänker bara på sig själva här. Vem i hela världen skulle vilja heta samma sak som terror och skräcken själv? Vem utsätter sina barn för sådant?



Adolf Hitler med sina föräldrar.
Bild: Aftonbladet.

Kommentarer
Postat av: Fina

jag tycker hemskt synd om pojken..

2009-01-17 @ 14:12:05
URL: http://www.metrobloggen.se/fina
Postat av: Camilla

svar: ja, forever21 har verkligen hur mycket snyggt som helst :D ha en fin lördag

2009-01-17 @ 14:20:57
URL: http://millaans.blogg.se/
Postat av: Farsan

Hallå igen tjejen!

Man är ju lite kluven faktiskt. Visst är det för taskigt att kalla sitt barn så men dom lever ju i "Världens största fria demokrati" där åsikter skall vara fria även om de flesta anser att dom är fel. Var går gränsen? Är det ok att döpa ett barn till Josef Stalin? Han var ju inte så dålig på att utplåna heller... Det är svårt det här med Nazism. Skall det vara tillåtet att vara nazist eller skall det förbjudas? Hur många människor har inte Bush indirekt dödat? Vem skall bestämma vad som är tillåtet? Själv tror jag inte på att förbjuda Nazism, det är bättre att bemöta den. Har inga såna sympatier alls med Nazism men att vara nationalistisk betyder inte heller att man är Nazi eller rasist. Jag är fortfarande stolt över Sverige och att vara svensk men jag tycker att mycket i detta samhället håller på att balla ur fullständigt. Jag vill faktiskt ha hårdare straff för dom som bryter mot lagen. Jag vill känna mig säker när jag går ut, vilket jag faktiskt inte alltid gör nu. Jag vill att invandrare respekterar våra lagar även om dom i deras ögon är fel, ex Barnaga, hustrumisshandel m.m Det måste jag göra om jag väljer att flytta till ett annat land.

Ha det gott snygging

2009-01-17 @ 15:00:36
Postat av: Sofie

Jo, jag hörde om det.

Liksom det är ju inte coolt ngnstans. Barnet kommer ju bli mobbat eller nåt resten av livet.

Föräldrarna måste ju göra detta endast för att få publicitet, men det är på ett sånt sjukt fel sätt..

2009-01-17 @ 16:00:19
URL: http://severinsson.blogg.se/
Postat av: Cornelia

lillpojken var ju söt ju, stackars liten ..

2009-01-17 @ 16:55:33
URL: http://corneliao.blogg.se/
Postat av: Ronja

Tycker hela grejen verkar lite konstig, att sociala kan omhänderta barn bara för namnet (som jag har förstått det, har inte hängt med så noga), finns liksom större problem i andra familjer och där händer absolut ingenting. Hoppas att det fanns fler skäl att slita barnen från föräldrarna, blir lite mer förståerligt då. Att byta namn borde man i vilket fall som tvinga föräldrarna till, herregud vilka fel namn!Har dom inte som vi har, att namnen måste bli godkända? Världen är allt bra konstig...

2009-01-17 @ 17:40:57
URL: http://tss.blogg.se/
Postat av: emma

svar: tycker jag absolut! Det är en grym föreställning:D

<3

2009-01-17 @ 18:08:00
URL: http://emmastavmark.blogg.se/
Postat av: jennie

helt sinnes sjukt ! stackars unge

2009-01-17 @ 23:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0