Dagens outfit



Jeans - Levi's
T-shirt - 365 Sunshine
Tröja - H&M
Klocka - Guess


Kommentarer
Postat av: linea

supersöt outfit :)

2009-02-04 @ 18:45:00
Postat av: Anonym

Du gillar att posa i strumporna? Finas isåfall om du går med svarta! :)

Svar: Hehe, när jag bodde hemma tog jag mina outfitbilder i mitt rum och hade således inte skor på mig . De tog jag innan skolan, alltså brydde jag mig inte så mkt om att mina strumpor syns, har ju skor hela dagen sedan !
sannas rum

2013-01-07 @ 20:14:45
Postat av: Anonym

Hej!

Hehe, okejs! Men alltså det är helt okej att gå i bara strumporna! Går på en gymnasieskola där vi tar av oss skorna, och det känns ju riktigt trevligt faktiskt, som hemma! Du kanske föresten oftast går med vita strumpor? Själv går jag med tunna svarta strumpor :)
/Sebastian

Svar: Jag går oftast med svarta strumpor, men jag förstår inte riktigt hur det är relevant vilka strumpor jag har på mig? Det är ju fantastiskt att du alltid har tunna svarta strumpor, jag tar allt men oftast på mig de jag hittar, ibland till och med en vit på höger och en svart på vänster . Som sagt har jag skor på mighela dagarna, och bryr mig inte riktigt !
sannas rum

2013-01-19 @ 14:59:15
Postat av: Anonym

Hej igen!

Okejs, ja men strumpor är ju faktiskt viktigt ju, en del av ens kläder! Vet inte vad det kan vara, men har iaf. lagt märke till att det är väldigt ofta man ser er tjejer gå med slarviga strumpor typ. De kan vara olika som du skriver, eller så är dom vända ut och in, eller väldigt slitna så att det är alldeles genomskinnliga vid hälarna och sånt..

Svar: Haha jag dör .. Vem är du och varför?
sannas rum

2013-01-20 @ 01:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0