Ändrad inställning?

Jag har insett att min blogg tar alldeles för mycket tid. Jag kan inte hoppa över så mycket skolarbete för att blogga och göra research för bloggen etc. Ni kanske inte tror att det ligger mycket arbete bakom; men det vill jag lova er att det gör det. Nu sitter jag fast med min spanska. Och jag kommer inte loss, för jag inser att jag måste, måste, bara måste få ett VG på detta prov. På senaste har det gått sämre och sämre för mig i skolan. Trots att jag försöker skjuta bloggen åt sidan lite grann så når jag inte upp till vad jag är van vid. Min ribba har sjunkit om man säger så. Och så vill jag inte att det ska vara.

Så jag måste i vilket fall plugga jättemycket idag. Det är viktigt det också. Även om jag önskar att det inte var lika viktigt, så vet jag att det är det. Det är inget jag kan välja bort, utan det är något som måste göras.

Ni får ett inlägg senare ikväll, uppföljare på gårdagens om Café Liberal i Borås. Jag känner mig inte speciellt mogen att posta det än - är ganska rädd att alla ska tycka att jag är ute och cyklar. Så jag vill få lite bekräftelse om att inlägget håller innan det postas.

Trackback
RSS 2.0