omg

Jag mår helt... helt uselt. Jag har sovit typ 15 timmar på tre dygn. Och det känns inget bra alls. Inte kul, ungefär. Jag känner väl att jag inte kan bidra speciellt mycket till skolarbetet idag. Men jag ska jobba här hemifrån (när jag har sovit). Jag tror faktiskt att jag har en släng med feber också... För att göra min hemvistelse lite mer legitim. Ja, eller bra mår jag inte i vilket fall, feber eller ej. Jag känner mig som en zombie.

However, nu har jag körlektion, so to speak (say Kajsa?) Och den slipper jag inte undan om jag så inte sovit något alls. Så jag måste sätta mig och läsa på korsningar nu, innan min lärare kommer och hämtar mig. Koncentrationen lär vara på topp... Men så fort jag kommer hem blir det på med pyjamas + angoraullströjor i mängder.

Nej, nu blev det värsta gnällinlägget, men jag bara måste berätta hur läget ligger till; varför kommer jag inte till skolan, varför är jag uppe så tidigt om jag nu inte ska till skolan, varför jag mår som jag mår, och you get it.

 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

So to say kommer blir min död. Ibland funderar jag på att skrika åt honom att det heter so to speak inte so to say. är du på? sötnos :) <3

2009-02-18 @ 21:28:23
URL: http://kajsamedk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0