You are using other people

Jag skulle göra en design åt Hot Gossips! Såhär ser den ut:



Själv är jag ganska nöjd, och på min testblogg funkar den superbra! Inga buggar alls. Men när bruden själv ska lägga in den gör hon uppenbarligen något fel och det blir något konstigt. Mouseovers funkar inte etc. Konstigt - det gör de på min, och jag har skickat över kodmallarna.

Här ska ni få se diverse kommentarer jag fått av den här tjejen:
Du borde läsa kommentarerna igen fast stänga av dina känslor. Alla sa att menyn var snyggare, ALLA sa det. Men dom sa att inläggen blev rörigare för att : texten var för liten och det var svårare att läsa pga det, att dom föredrog att kommentarerna var nere istället för uppe och att text försvann på höger sida. Det var det ENDA dom syftade på, Sanna?

Sanna ändrar texten i inläggen - då funkar inte mouseovers. Jag går in och provar - de funkar visst. Då har hon gjort något konstigt så att texten hamnar utanför inläggen. Jag vet nämligen med mig att det var så från början, men jag tog bort det. Nu har hon uppenbarligen gjort något konstigt igen och texten hamnar utanför inläggen.

Jag får ungefär 7 kommentarer på ett inlägg där jag skriver att jag tycker hon är odräglig som bara ber om mer mer mer, som om jag inte har något liv? Det tog mig över tio timmar att göra designen för att hon ändrade sig hela tiden - bilderna i headern skulle bytas ut, det skulle vara rutor runt kommentarerna etc. Nu har jag gett upp och hon får göra vad hon vill med sin design. I ett sista desperat försök att få mig att fixa det säger hon såhär:

ska jag ta bort ditt loggo då för jag tänker fixa om HELA designen?den har massa buggar och fel och det syns att du slarva alla har klagat på den. och ingen gillar headern.


o det roliga är att om mina läsare aldrig klagat på designen så skulle du aldrig vara arg på mig? din ilska kommer från att du fick negativa kommentarer för designen, när det inte ens va mina åsikter. synd


Sanna Preifelt kunde inte bry sig mindre. Den publicitet som jag fått genom hennes blogg är endast dålig. Dålig är lika med minus, och jag klarar mig bättre utan den.
Jag avslutade mitt mail till henne med:

Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

I princip alla som jag har gjort designer åt har varit mer än nöjda. Hon är den första som för det första ber om allt och utnyttjar en till 100% (för övrigt har hon utnyttjat Emma också). En saker är säker - jag slarvar aldrig med designer. Speciellt inte med dem som jag har lagt ner 10 timmar på.

Jag vet inte om hon vill ha problem eller något - men det är inte jag som skriver kränkande inlägg i min blogg i alla fall, och det är inte jag som är anonym.

Kommentarer
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

Hon är fan riktigt störd :S snacka om att vara puckad och då menar jag verkligen aaahhhh duuuuuuhhhhhh.. Usch!!!

2009-12-05 @ 12:44:08
URL: http://candis.se
Postat av: ida

men herregud vilken otacksam unge :o



designen funkar felfritt på min dator kan jag också tillägga!

2009-12-05 @ 13:54:45
URL: http://absolutidas.blogg.se/
Postat av: Louise

Huvva för sånna personer. Jag skulle vara djupt tacksam om en som du skulle hjälpa mig med min hondesign, det borde hon också vara?! istället för att vara så odräglig så kan hon väll tacka och ta det hon får och sedan "anställa" någon annan om hon tycker att det var så jäkla dåligt. Men jag tycker det var snyggt jag!

2009-12-05 @ 14:43:54
URL: http://louiselonning.blogg.se/
Postat av: S

haha skön du är :)

2009-12-05 @ 15:48:51
URL: http://saalin.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

bra <3

2009-12-05 @ 16:17:55
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Neha

Sånna är sjukt dryga, hade en sån en gång, hon var nöjd men ändå bytte hon dagen efter...

2009-12-05 @ 16:34:02
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Gossip girl

Och varför har du inte publicerat allt du skrivit till mig? Om alla läst det du skrivit till mig så skulle dom förstå varför jag skrev så.



Allt såg bra ut i testbloggen håller med. Men när jag klistrade in den i bloggen blev det inte lika bra och det var pga inläggen. Text/bilder hamnade utanför ramen och det var darför du tog bort den från första början.



Om ni klickar på länken så kan se ni VAD mina läsare kommentera om designen:

http://hotgossips.blogg.se/2009/december/dessies-new-boyfriend.html#comment



Jag har ändrat ramen på designen så allt passar, inte du (för du hade inte "tid" att fixa det)



Ang bilderna. Jag skickade bilder till dig som jag ville ha , men du sa att du var tvungen att byta bilderna av olika anledningar. Att du inte tänkte/kunde använda bilderna som fanns i min förra header, trots att jag ville ha dom bilderna.



Anledningen varför jag fråga om jag skulle ta bort ditt loggo var för att DU kommentera det HÄR:



" Det är för övrigt inte speciellt bra publicitet för mig och min firma - yes, jag äger en firma, jag betalar skatt för de designer jag gör som kostar pengar - men jag erbjuder även bloggare jag tycker är duktiga gratis design i utbyte mot min länk.



Men om dina läsare inte tycker att jag är duktig = dålig publicitet för mig och min firma.

Men lite förnedrande mot både mig och min firma att publicera kommentarer om att den suger." - Din kommentar.



Allt det här började med att mina läsare så att dom föredrog min förra design, vilket resulterade i att vi började tjaffsa. Du blev arg på mig för jag publicerade kommentarer om att designen "inte var bra". Hela det här bråket handlar om kommentarer. Jag sa att designen var bra, men du tog åt dig för att mina läsare inte tyckte det.



DIN KOMMENTAR:



"Majoriteten kanske känns viktigare än en person. I don't know. Om jag hade tipsat om din blogg i minb logg och alla hade kommenterat "fy vilken dålig blogg", hade du bara brytt dig om att jag hade tyckt den var bra, fastän 50 andra pers tycker att den suger? dont think so.

Och om du tycker det är okej att godkänna alla kommetnarer med hur ful & infunktionell min design är så att jag blir ledsen för det är jag som har gjort den, så förstår jag inte varför inte jag skulle få godkänna när du försvarar dig i min blogg."



Thats the story.

2009-12-05 @ 16:44:46
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: Sanam ♥

Du försökte ju så gott du kunde, och tänk att det faktiskt tog tio timmar :O Herregud!

2009-12-05 @ 17:08:50
Postat av: E

Stööööörd....

2009-12-05 @ 18:39:59
URL: http://photobyemma.blogg.se/
Postat av: F ♥

på min dator är det inget fel på designen allt funkar som det nog ska göra + att du gjorde en riktigt snygg design till såkallade ''gossip girl''

2009-12-05 @ 19:02:38
URL: http://theblondiee.blogg.se/
Postat av: Melinda

Den var ju jätte fin! Hade du lagt ner hela tio timmar? ;O vilket jobb alltså:) Hur mycket tar du för en design fröästen? :)

2009-12-09 @ 17:10:17
URL: http://meellee.blogg.se/
Postat av: Gossip girl

Varför finns det här fortfarande kvar, när jag två dagar sen svarade på din kommentar och sa att jag skulle behålla och använda designen? Och inte schyst av dig att publicera ett privat meddelande jag skrivit till dig. Jag trodde att du skulle bli nöjd när jag sa till dig att jag tänkt behålla den, men nu har jag tagit bort den och lagt mina egna grejer.



Är du nöjd NU? Nu slipper du oroa dig för dålig publicetet som du får av min blogg (din egna ord). Jag frågade dig tidigare (efter att du blivit arg på vad mina läsare kommenterat om designen) om jag kunde ändra designen och ta bort 'sanna' du svarade:



"Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.Do whatever you want, den publicitet jag fått av din blogg är dålig publicitet"- Din kommentar.



Eftersom du har sagt att jag får göra som jag vill och att du inte bryr dig om vad jag gör med designen pga den "dålig publicteten" du fått , så har jag gjort som jag vill. Glad nu? Your name is gone. Nu slipper du oroa dig för dålig publicetet, som du sagt att du får av min blogg. Hejdå. Och jag förväntar dig inte att svara (vill inte ha ett heller, vill inte dra ut på det här som du gjort genom att skriva två inlägg om mig i din blogg) . Bye.

2009-12-09 @ 22:57:10
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: julia/floow

Jag tycker att designen du gjorde var snyggare än det hon har ändrat till, hon ändrade headern och tog bort din loggo och sedan så har hon kvar xoxo och menyn, det e så taskigt, du fick väl betalt för det?

2009-12-10 @ 12:49:59
URL: http://floows.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0