Nu ger jag upp!

Jag satt i flera timmar, åtskilliga timmar, för att skapa en design. Personen som skulle ha den ändrade sig hela tiden, och det tog upp emot 10 timmar att fixa allting. Det brukar ta högst fyra annars.

Nu är den klar och hennes läsare tycker den är jätteful. Så nu ger jag upp, nu gör jag inga fler gratisdesigner för reklam. Ger man någon lillfingret ska de hela tiden ta hela handen.
Personen ifråga tycker att jag ska vara glad att hon gillar det, för det är hon som ska ha den. Jag vet inte hur ni skulle känna om 50 pers har kommenterat att den är ful - men hon gillar den? Hm, i en demokrati ser man till majoriteten, och jag är ledsen om jag själv påverkas mer av vad majoriteten tycker än en enskild människa.

Summa summarum; om jag i framtiden ska göra gratis designer för att marknadsföra mina tjänster kommer kravet vara att personen får ändra designen 2 gånger. Inte småändringar som färger och texter, men bilder/header och struktur.

UPDATE: Herregud - ge dig, du vill inte ha designen, den passar inte och jag har lagt ner tillräckligt med tid. Take it or leave it.

/ En jävligt besviken Sanna

Kommentarer
Postat av: Emilie

Men lägg av, sådant där är så sjukt jobbigt! Här ställer du upp och lägger ner en sjuhelvetes tid på att göra någonting till den här personen och sen duger det inte? Jag avskyr otacksamma människor. Kan de inte vara nöjda med att du ens har gjort den?

2009-12-03 @ 07:44:17
URL: http://vintertroll.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jävla otacksamma skit.



ursäkta.



Men du är SÅ jäkla duktig, så ödmjuk osv. fy fan.

DU är duktig!



Personen kan för sjutton göra sin själv.



Stor puss på dig Sanna <3

2009-12-03 @ 08:18:49
URL: http://lisaandersson.blogg.se/
Postat av: Therese

Fan vad tråkigt!

Usch, det borde vara förbjudet att göra så!

Stå på dig!

Kram

2009-12-03 @ 08:27:32
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Emilie

Jag läste kommentarerna, vilka dryga människor -.- Jag tyckte designen var fin, så det så :) Bara de som är lata och inte orkar anstränga ögonen.

2009-12-03 @ 08:33:54
URL: http://vintertroll.blogg.se/
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

:(((( fy vad otacksamt. Men den är ju inte ful för att du har gjort den, den är ful för att hon ville ha den så, för hon är nöjd eller????

Är det någon man känner igen?

2009-12-03 @ 08:47:53
URL: http://candis.se
Postat av: EMMA

Jobbigt! :/

2009-12-03 @ 09:26:28
URL: http://emmaochnelson.blogg.se/
Postat av: Therese

AhaÅÅ Den var i alla fall superfin! Kommer bli jättefin på dig! Kram

2009-12-03 @ 09:51:49
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Therese

Tror jag säkert!

Vad hittar du annars på?

Får man fråga vad bloggen du gjorde designen till hette?

2009-12-03 @ 09:58:00
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Therese

Sitter och jobbar^^

Okej, ska kolla in den=) Jag tror att den är skitsnygg!

2009-12-03 @ 11:10:01
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Therese

Hon måste ha löjligt kinkiga läsare!

Tyckte den var snygg och bra!

Då kunde de ju göra en egen design till henne om din inte passar!

Nä, löjligt är vad det är!

Bra jobbat!Kram

2009-12-03 @ 11:13:57
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Neha

Fyfan vad drygt! Hade ungefär samma problem en gång. Det tog några timmar mer än jag trodde och hon ändrade sig hela tiden, dagen efter bytte hon...

2009-12-03 @ 11:42:08
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: malin

jag tyckte designen blev jättefin :)

2009-12-03 @ 12:06:54
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym





2009-12-03 @ 12:11:02
Postat av: Gossip girl

Sanna jag tyckte designen va snygg? Och enda anledningen vi var tvungen att ändra den var pga att ramen/skuggan inte passade in som den skulle. Tänk efter, om den skulle finnas kvar så skulle alla älska den eftersom den gav designen sin helhet. Du hade ju planerat att göra en skugg grej, och när du tog bort den så blev det lite rörigare, men inget problem för mig direkt.



Du borde läsa kommentarerna igen fast stänga av dina känslor. Alla sa att menyn var snyggare, ALLA sa det. Men dom sa att inläggen blev rörigare för att : texten var för liten och det var svårare att läsa pga det, att dom föredrog att kommentarerna var nere istället för uppe och att text försvann på höger sida. Det var det ENDA dom syftade på, Sanna?



Dom sa INTE att hela designen va skit ful, alla sa att menyn var snyggare fast texten/kommentarerna inte var lika fint som innan. Och dom fokuserade väl på det som dom inte gillade, istället för det dom gillade.

Dom sa det som dom ville skulle ändras --> inläggen.



Dom fokuserade inte på att säga allt dom gillade "menyn är skit snygg behåll den" eller "headern är skit snygg, behåll den" eller "kategorierna är mkt finare nu och har mer struktur". Dom klagade varken på menyn, headern eller något annat, BARA inläggen. Så sanningen är att, designen som helhet är inte alls ful. Tvärtom, fint! Dom klaga bara på inläggen det var allt, dom nämnde INGET ANNAT så dom tkr väl att inläggen är ett problem fast ALLT annat ÄR fint.

Och när du ändra fonten på texten, så blev designen automatiskt bättre.



Dom pekade bara på allt dom inte gillade, så det verkar negativt, MEN dom sa inte att helheten var ful. Tänk på det som dom inte klagade på? T.ex : header & meny. Jag tkr att designen va fin och synd att du blev upprörd.



(Godkänn ej denna kommentar)



2009-12-03 @ 12:11:19
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: emelie

Skojardu!? Designen var ju sjukt snygg! Mycket bättre än den hon hade innan!

2009-12-03 @ 12:47:49
URL: http://emelieat.blogg.se/
Postat av: Gossip girl

" Så, jag är done nu, dettavar den sista designen jag gjorde gratis, jag blir jättebesviken över att du försvarar dina läsare när de uppenbarligen ogillar designen.Nu är den i alla fall klar, och lycka till med din blogg och dina läsare. "



SVAR : Men du missar hela poängen? JAG GILLAR DESIGNEN! HALLÅ? JAG ÄR NÖJD MED DEN. Så vad ÄR FELET om mina läsare inte gillar den? Liksom designen är MIN SMAK. Vem bryr sig om mina läsare klagar om designen? DET ÄR JU MIN BLOGG, DET ÄR MIN ÅSIKT SOM BETYDER.



Du är sårad, för att mina läsare skrev att dom inte gillade nya designen ... men det är jag som är kunden, eller hur? Jag förstår inte .. ALL DENNA DRAMA FÖR ATT MINA LÄSARE INTE GILLAR DEN?



Jag är ju kunden, Sanna? Jag är glad med den, du missar hela poängen ... du tar åt dig av att mina läsare inte gillar designen, men du tar inte åt dig av att jag gillar designen? Jag förstår inte varför du är arg på mig? Designen är som jag VILL ha den. Men mina läsare sa " byt tillbaks", är det mitt fel eller?



Jag har även behållt designen så jag gillar uppenbarligen den. Men hur är det mitt fel att mina läsare inte gillar den? Ärligt talat Sanna? Och nu säger din kompis Sara att jag ska ta ner designen du gjort? Varför :S ?

2009-12-03 @ 12:55:38
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: Gossip girl

Det är ju jag som gillar designen, va fan spelar det för roll om dom inte gillar den? Designen har varit uppe i över 12 timmar så det är VÄL UPPENBART att jag är nöjd med den? Sätter du mina läsare före mig? Är deras åsikt viktigare än min åsikt? Du är ledsen och arg för att designen fick negativa kommentarer, men du är inte glad för att jag gillar den?

2009-12-03 @ 13:04:44
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: Gossip girl

Men min poäng är - JAG ÄR NÖJD MED DESIGNEN. Din design är uppe i min blogg, och jag gillar hur allt ser ut.



Men bara för att mina läsare skrev "byt tillbaks till den gamla" så är du ledsen? Varför är du inte glad för att kunden är glad? Varför tar du åt dig av kommentarer som mina läsare skrivit? Om kunden är nöjd, så borde man väl skita i resten? Du borde jag vara glad att jag gillar designen och att den är uppe i min blogg ... istället för att bli sur att den fått negativa kommenatarer. När det gäller ANDRAS åsikter så är jag MAKTLÖS. Jag kan inte påverka dom,eller hur? Jag gillar den. Det är det som är poängen?



2009-12-03 @ 13:14:20
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

Hon är heeeeeeeeeeeelt galen!!

2009-12-03 @ 13:18:54
URL: http://candis.se
Postat av: Gossip girl

"Majoriteten kanske känns viktigare än en person. I don't know. Om jag hade tipsat om din blogg i minb logg och alla hade kommenterat "fy vilken dålig blogg", hade du bara brytt dig om att jag hade tyckt den var bra, fastän 50 andra pers tycker att den suger? dont think so. "



Svar: Men då är det INTE ditt fel att ingen gillade min blogg? Eller hur? Och du säger att majorititen (mina läsare) är viktigare än en person (mig) ... Jag förstår inte? Jag är nöjd med designen, gillar den och den är uppe i min blogg ... men bara för att majoriten (mina läsare) inte gillar den så är du upprörd? Du gör väl en design till mig och inte mina läsare?



Vad vill du att jag ska göra, ta ner din design? Det verkar som om du vill det.

2009-12-03 @ 13:18:59
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: Gossip girl

"Toppen att du gillar designen, men det är fan inte kul att man lägger ner åtskilliga timmar på en design som inte uppskattas av majoriteten."



Svar: Okej, jag förstår ... men det är också synd att du inte gläds att kunden blev nöjd och gillar designen.

2009-12-03 @ 13:22:47
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: V I L J A

Usch va jobbigt! Men jag är säker på att designen är fin Sanna - du är grymt duktig! Glöm inte det :) Stor kram

2009-12-03 @ 13:41:10
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: Elin

Riktigt tråkigt när det blir sådär då du faktiskt har lagt ner mycket tid på designen. På tal om det, tror du att du skulle kunna gå in i min blogg och ändra så att alla överskrifter blir med stora bokstäver? (A) Har för mig att det ska vara ganska enkelt om man vet hur man gör.

2009-12-03 @ 13:47:13
URL: http://elinrobertson.blogg.se/
Postat av: Gossip girl

Om majoriteten är viktigare, vad vill du att jag ska göra ... byta tillbaks till min gamla? Du verkar inte bry dig att jag gillar den ...

2009-12-03 @ 13:50:31
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: isa

Förstår verkligen hur du känner. Är själv frilansande webdesigner på halvtid och folk ska alltid hålla på att dryga.



En gång satt jag i en vecka med en hemsida, sen försvann personen bara och vägrade betala för det jobb jag ändå gjort, även om hon inte skulle ha sidan.



En annan gång var det en till dryg tjej som ville man skulle ändra om sidan och designen VARJE dag, jag höll på i ett halvår, sen ville inte jag jobba för henne mer . Folk tror att det "är bara" att slänga ihop något, ont anande att det tar timmar och kraft att hålla på.



Keep up the good work tjejen! Du gjorde ju ett bra jobb. Tyckte designen var snygg du gjorde.

2009-12-03 @ 14:29:24
URL: http://drimzy.blogg.se/
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Hellre ingen publicitet än dålig !! Det finns andra som man kan hjälpa istället som inte har puckon till läsare..

2009-12-03 @ 14:57:38
URL: http://candis.se
Postat av: Gossip girl

Men hur tror du jag känner mig? Ärligt talat? Jag la upp en design jag var nöjd med, mina läsare kommentarer negativt, jag skiter fullständigt i kommentarerna och har kvar designen för jag gillar den.



Sen blir du upprörd för att läsarna inte gillar den. Sen skriver jag att du åtminstone borde vara glad för att jag är nöjd med designen. Jag vill behålla designen, för jag tkr att den är fin. Du säger att min åsikt inte räknas för att jag är EN person och det är MAJORITETEN som RÄKNAS.



Har skrivit 7 kommentarer till detta inlägg och ALLA handlar om att du inte borde bry dig om vad mina läsare tycker. Att du borde vara nöjd att kunden är glad, men det räcker inte för dig. Så vilka signaler tror du att det ger mig? Har försökt övertala dig att det inte spelar ngn roll vad dom tkr, att jag GILLAR den. Men du forsätter säga att det inte spelar någon roll vad jag tycker. Det spelar ingen roll att jag gillar den ...



Så vilka signaler ger du till mig då? Vill du att jag behåller designen eller inte? Man blir väldigt osäker när du inte ens säger "men vad bra att du åtminstone gilla den. behåll den".



Du säger bara "majoriteten räknas, majoriteten räknas" så vad ska det betyda? Att designen inte borde vara uppe för att majoriteten inte tycker så?



Jag har försvarat din design, inte till mina läsare, men till DIG. Jag har ju sagt flera gånger att den är fin och att jag vill ha den. Men du verkar inte bry dig om det, du säger bara "i en demokrati räknas majoriteten" ... Okej? Betyder det att jag ska ta ner den för att majortiten inte gillar den trots att jag gör det?



Du måste ju också också tänka på vad du säger och vilka signaler det ger. Och sen ... förnedrar jag dig genom att FÖRSVARA och gilla din design? Läs kommentarerna, det är det jag gjort HELA TIDEN - försvarat din design och sagt att jag GILLAR DEN, VILL HA DEN OCH VILL BEHÅLLA DEN. Men sen säger du



"Toppen att du gillar designen, men det är fan inte kul att man lägger ner åtskilliga timmar på en design som inte uppskattas av majoriteten."



Okej ... vad ska det betyda? Jag har inte gjort något fel, jag har bara gillat din design ... Det är inte mitt fel att mina läsare reagerar på detta sättet. Hur kan det vara mitt fel? Du måste ju också förstå mig ? Och jag har fått "skit" från dig eftersom jag gillar designen. Jag har aldrig sagt något ont om den.



Sen sa Sara " den här designen gör inte Sanna rättvisa" ... hur tror det känns för mig, när någon random säger så om en design jag gillar och vill ha i min blogg?



Allstå jag förstår varför du är upprörd, eftersom mina läsare sa "byt tillbaks till din gammla" design, men förstår du varför JAG är upprörd? Jag är upprörd för att du totalt skitit i min åsikt om att jag gillar designen. Jag är upprörd eftersom du inte ens lyssnar på det jag säger ...

2009-12-03 @ 15:24:12
URL: http://hotgossips.blogg.se/
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. :( hon verkar inte förstå det överhuvudtaget. Börjar ju fundera om hon hade några hästar hemma där ett tag, de var som att prata med en vägg. Eller, en vägg ger tillochmed vettigare svar och argument.

Du hinner snart ikapp ska du se :)

2009-12-03 @ 15:26:49
URL: http://candis.se
Postat av: E

Den du gjorde var sjukt snygg !

Mycket snyggare än den hon har nu =S

Hon är puckad , jag sa ju det !

2009-12-03 @ 16:26:21
URL: http://photobyemma.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Ett sådant jobb du har lagt ner till spillo!!

2009-12-03 @ 18:30:58
URL: http://junitjejen.se
Postat av: evelina

sjukt dålig stil tycker jag! Du som designar så fint!!!:) får man fråga vad hennes blogg heter?:)

2009-12-03 @ 21:09:44
URL: http://evelinalinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0