Tell me that you'd like to see me too

Det är dags att skriva av sig lite grann angående Mattias. ♥

Det har gått två dagar, jag har levt 2½ dag utan världens bästa pojkvän. Det återstår mer eller mindre 56 dagar tills dess att jag är i hans armar igen. Jag är dock inte speciellt deppig, jag vet vart jag har honom, och han vet vart han har mig. Klart att gårdagen var jobbig, med endast ett sms och ingen kontakt. Första dagen var också jobbig - jag ville veta om flygresan gått bra, men sms:en var få. Vilket inte alls är hans fel - jag var beredd på detta.

Men idag fick jag både sms och mail, söta sådana. Där de där orostankarna som faktiskt alltid finns i mitt bakhuvud på grund av tidigare taskiga pojkvänner. De ligger långt där bak, trängs för att komma fram - de gör det sällan när det gäller Mattias, för jag litar på honom! Han skulle aldrig göra något sådant mot mig, det tvivlar jag på. Men jag är rädd att det händer honom något där borta i röda Kina. Jag vill ju att han ska vara hel, att vi ska ses igen.

Jag sover bra, de senaste två nätterna när jag legat ensam i min säng och nanat har jag klarat mig bra. Första kvällen var hårdast, jag var trött efter alla tårar som rann dagen innan han skulle lämna mig. Min mamma fick trösta mig, ligga i min säng med mig och hålla om mig. Torka mina tårar och säga uppmuntrande ord om att vi kunde hitta på saker, bara hon och jag, och ta vara på denna "fritid", då jag sällan är hemma när Mattias är det. Jag trivs bättre hos honom.

Jag kan faktiskt till och med lyssna på ledsam musik - Rihannas Cry spelas flitigt i mitt rum, och även Dannys Turn Off The Sound. Superbra låtar. De enda låtarna jag har svårt för är dem som är våra.
Norah Jones - Not too late
Milow - Ayo Technology
Incubus - Stellar

Incubus - Echo
Incubus - Pardon me


Vi har visserligen olika åsikt, men dessa låtar får ett leende att spridas på mina läppar, för det är våra, det är låtar som jag har minnen med Mattias till. Och är inte sådant underbart? Det finns i princip inga bilder på han och mig tillsammans, vilket jag har bestämt att det snart ska bli! Men det är i alla fall en tröst att lyssna på Incubus, de låtarna han började skicka till mig när han visste att han hade känslor för mig.

There’s something about the look in your eyes
Something I noticed when the light was just right (oh)
It reminded me twice that I was alive
And it reminded me that you’re so worth the fight
~ Mattias skickade den låten till mig ett par veckor innan vi blev ihop ♥



Kommentarer
Postat av: Sanne

Läste ditt "otrogen"-inlägg.

& Vet du vad det värsta är, att jag har varit den personen som killen var otrogen med. Jag var den personen utan att veta om det. Jag var den personen som trodde att killen jag träffade var singel. Men efter någon månad av träffar och otaliga nätter spenderade tillsammans så får jag reda på genom hans "riktiga" tjej att han är förlovad! Inte kul för någon av tjejerna, men det var helt enkelt bara att acceptera att han var ett svin och hade lurat oss båda. För mig var det tur att jag bara känt honom någon månad. Men hon hade levt med honom i flera år, förlovad och hade ett litet barn ihop.

Det är verkligen en sjuk värld vi lever i!

2009-08-27 @ 23:36:46
URL: http://sannekrulltott.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Ååhh <3 Och nu blir det massa tjejmys också! <3

2009-08-28 @ 07:11:15
URL: http://forcornelia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0